Banes Motor České Budějovice
30.09.2020, Filip Kortus

Nábor do hokejové přípravky probíhá celou sezonu

Chcete, aby si Vaše dítě vytvořilo celoživotní vztah k pohybu? Nesedělo doma u telefonu nebo tabletu? Tak přijďte na jakýkoliv trénink přípravky dle rozpisu tréninků. Pro letošní sezonu probíhá nábor chlapců ročníku 2015.

Tréninky na ledě probíhají v pondělí odpoledne a v sobotu dopoledne, trénink v tělocvičně pak ve čtvrtek odpoledne. Na trénincích na ledě začínají děti od úplného začátku dle bruslařských dovedností. Některé děti stojí poprvé na bruslích, některé mají s bruslením zkušenosti i z naší školky bruslení Motorácká bruslička. Tréninky v tělocvičně ZŠ Grünwaldova se nesou v duchu všestrannosti, kdy se děti dle věkových zákonitostí učí základy sportovních her, vnímat své tělo (základy gymnastiky) a nácvik pohybových dovedností (např. házení a chytání).

Další informace najdete na stránkách přípravky - https://hccbpripravka.estranky.cz/ nebo u hlavního trenéra Mgr. Jakuba Čelikovského (tel. 776 631 602).

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....