Banes Motor České Budějovice
09.12.2019, Klub

Motor bude hrát vánoční zápas pro Arpidu!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Motor ctí své tradice! A jednou z nich už je spoustu let krásná možnost věnovat jeden ze zápasů některé z charitativních organizací. 19. prosince bude zápas proti Přerovu věnován centru Arpida, které pomáhá zejména s rehabilitací osob se zdravotním postižením. A na co se můžete těšit letos? Na speciální vánoční dresy, které bude možné vydražit, na živě zazpívanou písničku zpěváka Pekaře s dětmi z Arpidy, na patrona Arpidy Jirku Mádla v roli moderátora a na mnoho dalších věcí!
Hlavním účelem utkání bude vybrat pro Arpidu prostředky na týdenní psychorehabilitační pobyt dětí s tělesným a kombinovaným postižením u moře. Hlavní část výtěžku by měly zajistit speciální červené vánoční dresy bez reklam, které můžete dražit! V hale si pak budete moci zakoupit perníčky nebo obrázky od dětí, přispět budete moci penězmi do kasiček, ba dokonce i na speciální čtečky, ke kterým lze jen přiložit platební kartu, a posílat můžete samozřejmě i dárcovské SMS (To ostatně lze ihned na číslo 87 777 ve tvaru DMS ARPIDA 30, DMS ARPIDA 60 nebo DMS ARPIDA 90 - podle toho, kolik Kč chcete přispět).


Zábavu na stadionu obstará patron Arpidy a bývalý mládežnický českobudějovický hokejista, dnes velmi úspěšný herec a režisér, Jirka Mádl. O přestávce se můžete těšit na duel parahokejistů s malými motoráky, vystoupení populárního zpěváka Pekaře a mnoho dalších věcí.

Těšíme se na to, že s námi budete před Vánoci pomáhat těm, kteří neměli takové štěstí jako většina z nás.

<
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....