Banes Motor České Budějovice
11.01.2003,

Reportáž ze zápasu: Vsetín – České Budějovice 2:1

Motor České Budějovice
První třetina přinesla pohledný a vyrovnaný hokej s šancemi na obou stranách. Tu největší promarnil ve čtrnácté minutě Vymazal, když v přesilovce netrefil odkrytou bránu.. Hrálo se v rychlém tempu a s velkým nasazením a už první část ukázala, že utkání nadstavbových kol budou mít vyšší úroveň než zápasy základní části. Za zvuku sirény šla mužstva do kabin za stavu 0:0.

Do druhého dějství vstoupili lépe Vsetínští, ale byli to hosté, kteří se radovali jako první. Po vyhraném bully v útočném pásmu skóroval Ficek. Oba celky přidaly na tvrdosti a důslednosti v obraně, stav se do konce třetiny nezměnil. Šance spálili Korotvička, Vymazal a Machala, na druhé straně pak Korbela a Kovář.

Blížil se konec čtyřicáté sedmé minuty a také výhody přesilové hry 5 na 3, když přišlo vyrovnání z hole Michala Horáka, kterému zpoza branky přihrál Hruška. Kapitánův zásah se ukázal jako velmi důležitý: Vsetínští ještě přidali na důrazu a hostujícímu Kubešovi přichystali několik perných chvilek. Na druhé straně kluziště se blýskl Žigárdy, když lapil Brunerovu jedovku. Čtyřicet vteřin před koncem vsítil Korotvička vítězný gól domácích.

Ohlasy po zápasu
-
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....