Banes Motor České Budějovice
28.09.2002,

Reportáž ze zápasu: Karlovy Vary – České Budějovice 4:3

Motor České Budějovice
Karlovy Vary vstoupily do utkání lépe. V domácím prostředí se cítili jistěji a již v šesté minutě otevřel brankový účet Kloz. V 11. minutě vedli domácí o dva góly, to se přesně trefil táborský mladík Prštický, nyní ve službách HC Energie. Dlouho však vedení domácím nevydrželo. Ve třinécté minutě se za hosty trefil a o minutu později vyrovnal Oulík.

Ve druhé třetině se ostře nasazené tempo zvolnilo, přestřelka nepokračovala. Ve 24. minutě vrátil domácím vedení Sedláček. Šance na obou stranách nedokázal nikdo využít až do 40. minuty, kdy Klíma znovu vyrovnal.

Do třetí třetiny vstoupili hosté opatrněji a to se jim nakonec vymstilo. Ve 44. minutě utkání překonal českobudějovického Saláka Petružálek. Srovnat jednogólové manko se již hostům nepodařilo, takže si navzdory dobře odehranému utkání neodvezli ani zasloužený bod.

Ohlasy po zápasu
Milan Stárek (HC ČB): "Škoda, škoda, škoda. Hráli jsme dobře. Utekl nám začátek, ale hrozivě vyhlížející situaci dvoubrankového náskoku domácích jsme dokázali ustát. o to víc nás prohra mrzí."
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....