Banes Motor České Budějovice

Diskusní fórum


Vložení příspěvku do fóra
Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení. Klikněte pro vložení.
 pamatovat

 
prosím nevyplňovat

Zaregistrujte se ZDARMA nebo využijte výhody PROFI registrace. Více čtěte níže.
Filtr: výpis příspěvků uživatele "EliskaAsenbrylova" |  vypnout filtr
 
Další diskuse: 
 
EliskaAsenbrylovaEliskaAsenbrylova | České Budějovice
Reagovat
07.09.2024, 01:15
 
Reakce na VojtaS.: Nechte si zaplatit i za úsměv......
Zkuste se podívat na příspěvek z loňského října (za jiných cen dodavatelů) odkaz a ukažte mi, kde mají kozí roh. Někde se tedy křen našel, abych někomu nekřivdila.
 
 
EliskaAsenbrylovaEliskaAsenbrylova | České Budějovice
Reagovat
07.09.2024, 01:12
 
Reakce na VojtaS.: Paní Ašenbrylová, vy jste evidentně n...
Já tu zásadní věc, co vás tíží, chápu. Proto vám i jiným vysvětluji, že dle vašich vyjádření, nenakazujeme lidem čepovat podmíry, ale v množství personálu, co tam je, za každým nemůžeme stát jako policajti a koukat všem pod ruce, co na bufetu vydají, i když od nás instrukce mají. A pokud s tím nejste spokojeni, jsme v naprostém souhlasu s tím, se slušně ozvat. To, že nepřijdeme o halíř, je nesmysl. My na podmíře přeci ani nevyděláme, což jste snad z mého příspěvku pochopil.
 
 
EliskaAsenbrylovaEliskaAsenbrylova | České Budějovice
Reagovat
07.09.2024, 00:51
 
Reakce na Amper_: Jenom dotaz, ti co jsou venku a prodáv...
Ano, venkovní bufety spadají pod nás. Jelikož jsme se nechtěli dostat s cenou klobásy přes 100 korun, museli jsme kozí roh a křen (zdražení surovin) zrušit. Ale pokud bude zájem (což podle příspěvků vypadá, že ano), tak je za příplatek vrátíme.
 
 
EliskaAsenbrylovaEliskaAsenbrylova | České Budějovice
Reagovat
07.09.2024, 00:15
 
Reakce na Joseph1: Já čekám změny kosmetické a max tak z...
Důvod ke zdražení se vždy najde, třeba když zdraží dodavatel. To je pravda. Podobně reagují i supermarkety Smajlík Už jsem ale odpovídala, že to není na pořadu dne.
Hnusný podmírák i studenou klobásu bez váhání vraťte, ani my nestojíme o to, aby vám někdo z našeho personálu něco takového podal, i když jsou od nás poučeni. Jednorázové kelímky jsou provizorní řešení, než s bankou dojednáme jiné možnosti.
 
 
EliskaAsenbrylovaEliskaAsenbrylova | České Budějovice
Reagovat
06.09.2024, 23:59
 
Zdravím všechny.
Je za námi další zápas, čas na další odpovědi. Asi nepokrývá všechny, tak aspoň pár.
Jak kontrolujeme míru piva při inventuře, když nemáme účtenky? Jednoduše…mají počáteční stav piva a konečný - tam je počet plných sudů a zvážený rozčep a za rozdíl se odvádí peníze v tržbě. Sud máme kalkulován na 100 piv. Tzn. půllitr.
“Zahradní hadice” - tedy dopěňovač, je k Beerjetu namontován automaticky. Určitě ne pro znehodnocení piva.
Pípy na bufetech jistě nezejí práznotou. Na některých je výčep pro Kofolu a Malinovku. Zbývající dvě na bufetu C jsou využívány na prvním a čtvrtém okně. Druhé a třetí pokryje Beerjet.
Samostatný výdej pro pivo je ve třetím okně na C, je tam i cedule.
Kvalita zelňáků a klobás je o chuti, např. zelňáky jsou většinou na konci zápasu vyprodané. Komické spekulovat o velikosti klobásy nám přišlo také, proto máme dodavatele, kde je zaručena jedna jako druhá.
Starost o to, zda při přestávce stihnete být obslouženi, je dle našich zkušeností zbytečná. Při začátku třetiny bývá v bufetu jen minimum zákazníků.
Pánymu už jsme odpovídali soukromě, kdy mimo jiné bez souhlasu natáčel personál a urážel je. Fronta ve čtvrtém okně byla na platbu kartou, kdy si lidé nekupovali jen pivo, ale i další věci, což pochopitelně navíc s manipulací s terminálem trvá déle. Na třetím okně by byla obsluha okamžitá, jelikož tam nikdo ve frontě nebyl.
Poslední příspěvek ke zdražení…to se konat nebude. Už na přípravu jsme ceny a sortiment (Pepsi -> Kofola) na cedulích upravovali a zůstane to tak i do konce roku.
 
 
EliskaAsenbrylovaEliskaAsenbrylova | České Budějovice
Reagovat
01.09.2024, 03:30
 
Dobrý večer všem.
Abychom vše nenechávali na panu Kučerovi, hodí se odpovědět na několik výtek týkajících se občerstvení. Vezmu to postupně, na co si vzpomenu z došlých stížností. Prvně chci napsat, že to není obhajoba, námětů na zlepšení služeb je dost a konstruktivní návrhy ráda uvítám, spíše je to vysvětlení určitých skutečností. Snažíme se vše dělat co nejlépe tak, jak je v silách našich a lidí, co s námi spolupracují. Sami vše nezvládneme, na každý zápas je nutné mít na stadionu spoustu lidí, kteří ještě mají zájem pracovat, což je v dnešní době nutné ocenit, což možná většina podnikatelů z gastra dokáže pochopit. A doufám, že to děláme dostatečně - finančně i na osobní rovině, abych předešla dalším dotazům.
Přejdu k tématům, co se řeší nejvíc.
Míra piva - na vysvětlenou. Ano, na ceduli je míra 0,47l pro to, že v množství načepovaných piv při zápase je možné, že ryska 0,50l nedojde přesně. Avšak inventura bufetů je stavěna na tom, že načepují půllitr a míra nižší než zmíněných 0,47l je nepřípustná !!! jak pro vás, tak i pro nás. My z toho netěžíme a případné podmíry s personálem intenzivně řešíme.
Sami bychom neradi byli v situaci si vystát frontu, zaplatit nemalé peníze a nedostat to, co jsme si objednali.
Další, k čemu bych se chtěla vyjádřit, jsou klobásy a uzeniny. V loňské sezóně jsme odebírali od jihočeského dodavatele. Kvalita byla dobrá, avšak vyskytly se problémy s velikostí klobás - jedna byla delší, druhá kratší…gramáž byla stejná, ale vizuelně to bylo vůči zákazníkovi nevyhovující a tak jsme se vrátili k předchozímu dodavateli, se kterým spolupracujeme i v této sezóně.
Ohledně připomínek, že zelňáky na prvním přípravném zápase tam musely zůstat od minulé sezóny, snad ani nejde brát vážně. Vyzvedávaly jsme je čerstvě upečené v poledne v den zápasu. Stejně tak jako bramboráky a topinky jsou připravované v den zápasu na stadionu.
“Blonďatý poklad z Áčka”, jak zmiňoval Mexikan84, nezmizel, jen září už rok na bufetu D a jsme za to rádi. Tak ji třeba můžete navštívit tam.
Nosičky - na začátku zápasu dostanou základ, ne 200, ale 600 a kdykoliv během zápasu (s každým odneseným košem) mohou rozměnit na bufetu, kam si chodí pro pivo. Nevím, kde tato informace vznikla. Ale děkuji za upozornění, promluvím o tom s nimi.
Asi poslední, co bych chtěla dodat je, že provozovateli na kvalitě služeb záleží a věnuje tomu nemálo práce a snahy. Vždyť koho by těšilo to, že lidé nejsou spokojení a stěžují si. Za neschopného manažera ho nepovažuji, a to ne proto, že mu jsem po boku už 16 let, ale proto, že vím, kolik práce a starostí je předtím, než se otevřou dveře arény (či jakéhokoliv podniku, co dříve vedl - ať to byla Krajinská 27 nebo Hotel Malý pivovar, který řídil 11 let).
Ještě pro upřesnění - od července má Gerbera nového provozovatele, jelikož jsme se tento podnik po 18ti letech rozhodli opustit.
A to, že třeba nechodí každý zápas po bufetech, protože má další práci např. ve VIP - raut, personál a další povinnosti s provozem, si dovoluji vyvážit já, co jsem vás od čtvrtka do soboty obsluhovala na bufetech a neviděla nikoho s telefonem v ruce mimo kalkulačky a mimo jiné se snažila dohlédnout na míru piva a případně si vyslechnout vaše připomínky, které si můžeme sdělit i během sezóny, kdy se na různých bufetech budu snažit vypomoct a vidět situaci na obou stranách baru 🙂 Díky za přečtení mého “slohu”, ale považovala jsem za vhodné se k některým věcem vyjádřit a uvést je na pravou míru…a vašim dalším připomínkám se budu snažit dál věnovat, pokud se to bude držet na úrovni věcných připomínek v rámci možností našich a kapacit stadionu a ne osobních urážek plynoucích z případných nesympatií. Naviděnou na bufetu 🙋♀ Eliška
 
 

Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.

Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.

 
  • Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
  • Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
    Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.
 
 
Sociální sítě

Z Vítkovic vezeme tři body! Motor po dobrém výkonu podruhé za sebou vyhrál venkovní zápas a z Ostravy veze vysokou výhru 5:1.

VÝHRA VENKU! | Z Vítkovic vezeme po výhře 1:5 domů všechny body ???????! Co říkáte na dnešní výkon???

Dnes nastoupíme v této sestavě! Na marodce stále zůstává Milan Gulaš.

DNES HRAJEME VENKU! | Dnes se poprvé v sezóně utkáme s Vítkovicemi, které jsou aktuálně na 9. místě. Držte nám palce ???????!

deneme bonusu
×
×
Dnes v 16:00 | U17
Motor České Budějovice
HC Škoda Plzeň
×
×
Dnes v 16:00 | U20
BK Mladá Boleslav
Motor České Budějovice