Diskusní fórum
U mě už se pomalu naplňuje pohár, kdy si v BA nic radši nekoupím a donesu si... Protože žrát očividně starý chleba, pít hnusný podmíráky a jíst studený klobásy už mě fakt nebaví
A dokud my fanoušci nepřestaneme ty srač*y od provozovatele tolerovat tak se nic nezmění... Jinak věděli jste, že když si koupíte pivo kartou dostanete ho do jednorázového kelímku?
22.9 15:30 Dynamo -Sparta
22.9 17:00 Motor - Pardubice
Je nějaké jednaní, že by Motor začal hrát pozdějíc.
Děkuji za odpověď.
Pochvala i do bufetu pod VIP za kvalitní klobásku
Takhle by to prostě šlo!
K tomu "songu" asi jak píše Kohy no.. nic sparťanskýho jsem tam neslyšel, ale pokud někoho irituje jen ten remix, musí to bejt asi silnej mindráček
Já DJovi nikdy neříkám, co má hrát. Dneska jsem zaslechl kousek tý hrůzy bez textu a že to teda asi není originál „numa numa hej“ jsem pochopil až ze skandování kotle. Já bych to u nás nehrál, ale slovo Sparta ani nic podobného pokud vím nikde nezaznělo, takže nějaký extra hroty mi přijdou taky trochu přehnaný. Matyášovi každopádně řeknu, ať to už nehraje. Ani v originále
PS: Už zase ta de*entní let*ná. To je asi jediná věc, za co by měl Kohy být pranýřován z těch věcí co se tu řeší.
A Rakušáci mohou ode dneška říkat "Sedum kulí jako v Budweisu."
Nikde to nemůžu najít, nemáte někdo povědomí?
Takže dneska poslední zkušenost z pivem v BA !!!!
Proč na tribuně C je uprostřed BeerJet u kterého stojí 3 lidi, kteří nemají co dělat a vedle je pípa u které stojí 40 lidi paní nestíhá a nikdo ji to pivo neprodá 5 metru jako pikadory. Po otázce proč to nemůžou to pivo dat vedle, přišla odpověď mužů. A výsledek ? Nic
Koukám, že naštvání se každým zápasem zvyšuje a já si jen říkám, když bude několik změn, proč tedy nefungují od přípravy?
Pechíňo a Olesen vskutku vypadají, že jedou na podobé vlně.
To by mohlo fungovat.
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.
















Je za námi další zápas, čas na další odpovědi. Asi nepokrývá všechny, tak aspoň pár.
Jak kontrolujeme míru piva při inventuře, když nemáme účtenky? Jednoduše…mají počáteční stav piva a konečný - tam je počet plných sudů a zvážený rozčep a za rozdíl se odvádí peníze v tržbě. Sud máme kalkulován na 100 piv. Tzn. půllitr.
“Zahradní hadice” - tedy dopěňovač, je k Beerjetu namontován automaticky. Určitě ne pro znehodnocení piva.
Pípy na bufetech jistě nezejí práznotou. Na některých je výčep pro Kofolu a Malinovku. Zbývající dvě na bufetu C jsou využívány na prvním a čtvrtém okně. Druhé a třetí pokryje Beerjet.
Samostatný výdej pro pivo je ve třetím okně na C, je tam i cedule.
Kvalita zelňáků a klobás je o chuti, např. zelňáky jsou většinou na konci zápasu vyprodané. Komické spekulovat o velikosti klobásy nám přišlo také, proto máme dodavatele, kde je zaručena jedna jako druhá.
Starost o to, zda při přestávce stihnete být obslouženi, je dle našich zkušeností zbytečná. Při začátku třetiny bývá v bufetu jen minimum zákazníků.
Pánymu už jsme odpovídali soukromě, kdy mimo jiné bez souhlasu natáčel personál a urážel je. Fronta ve čtvrtém okně byla na platbu kartou, kdy si lidé nekupovali jen pivo, ale i další věci, což pochopitelně navíc s manipulací s terminálem trvá déle. Na třetím okně by byla obsluha okamžitá, jelikož tam nikdo ve frontě nebyl.
Poslední příspěvek ke zdražení…to se konat nebude. Už na přípravu jsme ceny a sortiment (Pepsi -> Kofola) na cedulích upravovali a zůstane to tak i do konce roku.