Diskusní fórum
Zaregistrujte se ZDARMA nebo využijte výhody PROFI registrace. Více čtěte níže.
KohyCZ
Reagovat
01.09.2024, 22:21
Reakce na VojtaS.: Ty už nechodíš před utkáním na řízek?...
Před utkáním jsem nechodil nikdy na nic, to mám docela dost práce. Během první třetiny jsem si ho dával, když jsem se konečně zastavil. Ale už jsem přešel na lehčí věci, abych sám nebyl těžší
01.09.2024, 20:55
Dobrý večer,
Cením si zde Vašeho příspěvku.
Jak jsem psal již dříve..
Chápu že vše nejde hned - prostory, personál, technologie..
Ale pokud se bavíme o kvalitě.. Zelňáky, klobásy apod...
I provozovatel má svého dodavatele a může ho změnit.
Pokud je více lidí znepokojeno s kvalitou prodáveného sortimentu, asi to nebude výkřik do tmy jedince a změna by neměla být snad až tak složitá
Cením si zde Vašeho příspěvku.
Jak jsem psal již dříve..
Chápu že vše nejde hned - prostory, personál, technologie..
Ale pokud se bavíme o kvalitě.. Zelňáky, klobásy apod...
I provozovatel má svého dodavatele a může ho změnit.
Pokud je více lidí znepokojeno s kvalitou prodáveného sortimentu, asi to nebude výkřik do tmy jedince a změna by neměla být snad až tak složitá
01.09.2024, 20:45
01.09.2024, 20:44
01.09.2024, 20:43
01.09.2024, 20:33
01.09.2024, 19:35
01.09.2024, 17:23
Tak junci bod z Plzně. Vzhledem k vyloučení asi 2-9 nebo kolik to bylo tak zlatý bod. Útok podle složení nevypadá zle. Půjdu to omrknout naživo
01.09.2024, 14:46
Před sezonou vydáme velký článek s novinkami a mapou občerstvení, abyste minimálně na některé dotazy dostali odpověď. Případné další jednotlivosti vám třeba tady paní Eliška dovysvětlí, ačkoli bych zase nerad, aby to tu bylo zaplevelily stížnosti - včera jsem dostal studený párek. Začneme systémovým věcmi, a pak budem ladit další
01.09.2024, 14:37
01.09.2024, 12:12
Ať jsou pohnutky Elišky jakékoli ( navíc je to fajn holka a mám jí rád ), tak mám pro Ášu jedno, možná nekorektní, poselství - odkaz
fandimemotoru1928 | České Budějovice
Reagovat
01.09.2024, 11:31
01.09.2024, 11:30
01.09.2024, 10:42
Ahoj...možná dotaz na Kohyho...chtěl jsem si zhlédnout včerejší zápas,ale na youtube je na základě autorských práv SME zablokován..ostatní jdou. Proč je zablokován jen včerejší? Díky
01.09.2024, 10:03
01.09.2024, 09:18
Točená Malinovka a Kofola určitě dobrý nápad. K spoustě věcím jako třeba klobása stačí přihodit kozí roh kren a vypadá to lépe. Je to o detailech, které ve skutečnosti pak vypadají lépe. Pivo si dám většinou jedno a ve čtvrtek jsem měl určitě méně než 0,5l
01.09.2024, 09:06
Dobrý den,
Prvotně bych poprosil o přeškolení personálu (hlavně věkově staršího, u mladých děvčat jsem to nikdy nezaznamenal) co se týče míry piva. Několikrát mi bylo řečeno, že mají čepovat zmiňovaných 0,47 snažející se mi vysvětlit, kde se tato pomyslná ryska nachází. Ze zvědavosti jsem si to zkusil přeměřit a opravdu to neni centimetr a více pod ryskou... Řeči o tom jak ve správně načepovaném pivě je polovina tekutiny v pěně už nejde ani brát vážně. Měl bych několik dotazů.
- Beerjety nejde nějakým způsobem zkalibrovat aby z nich vycházelo 0,5 litru? V životě jsem od nich požadovanou míru nedostal a pokud ano, bylo to dopuštěno z nějaké hadice!
- Proč některé pípy zejí prázdnotou, nepoužívají se jako podpora pro beerjety a čeká se pouze na to, až jim bude pivo doneseno?
-Proč na "C" neni jeden samostatný výdej pouze pro pivo, kdy výdej jídla prokazatelně zdržuje ty co chtějí jenom pivo?
-Proč obsluha začne točit pivo až když si ho někdo objedná, když v jedné frontě stojí přes 20 lidí?
- Přidání mobilních výčepů neni možné? V Brně se například točí u stolečku nepřsahující 1x1 metr....
Klobásy hodnotit bohužel nemohu, protože je z principu nekupuji od té doby co zmizel křen a kozí roh.
U zelňáků a bramboráků mám problém hlavně s tím, že nad nimi prskají desíty lidí čekající ve frontě.
Bramboráky pečené před zápasem bych trochu zpochybňoval, protože svojí teplotou připomínají bramboráky vytažené od někud z mrazáku.
Prvotně bych poprosil o přeškolení personálu (hlavně věkově staršího, u mladých děvčat jsem to nikdy nezaznamenal) co se týče míry piva. Několikrát mi bylo řečeno, že mají čepovat zmiňovaných 0,47 snažející se mi vysvětlit, kde se tato pomyslná ryska nachází. Ze zvědavosti jsem si to zkusil přeměřit a opravdu to neni centimetr a více pod ryskou... Řeči o tom jak ve správně načepovaném pivě je polovina tekutiny v pěně už nejde ani brát vážně. Měl bych několik dotazů.
- Beerjety nejde nějakým způsobem zkalibrovat aby z nich vycházelo 0,5 litru? V životě jsem od nich požadovanou míru nedostal a pokud ano, bylo to dopuštěno z nějaké hadice!
- Proč některé pípy zejí prázdnotou, nepoužívají se jako podpora pro beerjety a čeká se pouze na to, až jim bude pivo doneseno?
-Proč na "C" neni jeden samostatný výdej pouze pro pivo, kdy výdej jídla prokazatelně zdržuje ty co chtějí jenom pivo?
-Proč obsluha začne točit pivo až když si ho někdo objedná, když v jedné frontě stojí přes 20 lidí?
- Přidání mobilních výčepů neni možné? V Brně se například točí u stolečku nepřsahující 1x1 metr....
Klobásy hodnotit bohužel nemohu, protože je z principu nekupuji od té doby co zmizel křen a kozí roh.
U zelňáků a bramboráků mám problém hlavně s tím, že nad nimi prskají desíty lidí čekající ve frontě.
Bramboráky pečené před zápasem bych trochu zpochybňoval, protože svojí teplotou připomínají bramboráky vytažené od někud z mrazáku.
01.09.2024, 09:05
Dobrý den Eliško,
měl bych prosbu, zda by nešla vymýtit a promiňte mi ten název, tzv zahradní hadice. Funguje to tak, že z beerjetu vytahuje obsluha pivo a vezme tzv. zahradní hadici a flus do kelímku, aby měl míru. Tohle se mi vůbec nelíbí a vypadá to hrozivě. Takto nakládat z pivem si nezaslouží snad ani Starobrno..
měl bych prosbu, zda by nešla vymýtit a promiňte mi ten název, tzv zahradní hadice. Funguje to tak, že z beerjetu vytahuje obsluha pivo a vezme tzv. zahradní hadici a flus do kelímku, aby měl míru. Tohle se mi vůbec nelíbí a vypadá to hrozivě. Takto nakládat z pivem si nezaslouží snad ani Starobrno..
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.