Diskusní fórum
Haberman44
Reagovat
A to, co nám právě vyprávěl o okolnostech výběru toho znaku, reakci odborníků a pozadí celé akce "nutně potřebujeme nový znak" by si teda svaz za rámeček nedal
Značka ARO není taková s.ačka , jak tu někdo psal. Běžně je na našich akcích grilujeme a často se chodí lidi ptát , odkud tak dobré klobásy bereme
Nejen ten poslední gól byl zajímavej, docela jsem se zasmál i tomu brankářskýmu stylu. Je zvláštní, jak to sezonu za sezonou nevnímáš, ale vidět to po čase, to je sakra rozdíl.
I ti rozhodčí by si tady dost poslechli.
Ať se daří a doufejme, že se nám to v září rozběhne bez nějakých problémů. Těším na třaskavé mače s vámi jak to bývalo tradicí a v rámci fair play fanouškovské, hlasivkové bitvy.
Teslák
. Samozřejmě je ale jasné, že každý má jiné chutě a nároky na nějaký aspoň standard. Já jich opravdu snědl všude možně dost,protože na hokeji a fotbale to bez pivka a klobky prostě nejde.Nikdy mě nezklamala třeba na Kladně,v Liťáku,v Jihlavě,v Přerově, v Kadani. Ale nejlepší co jsem kdy měl,byla ta v Litvajzu a né jednou.Tam to mají celkově co se týče gastra výborné. Naopak v novějších a nóbl halách jsem si nikdy na párku nebo klobce nepochutnal. U mě vedou ty "plech" destinace, co se jídla a pití týče. Tam si s tím umí tak nějak vyhrát a i cenově super.
U Áše jsem dal šanci jednou klobce a jednou párkům a za tu přemrštěnou cenu už nikdy více. Za ty prachy bych čekal jinou parádu. Tipoval bych to na Makro, produkty jejich značky ARO. Pytel "klobás", nebo "párků" za lidovku. Jak píše mmufik, oni to lidi stejně koupí. Co taky jiného když je hlad.O pikadoru se ani rozepisovat nehodlám.Kdo si ho v hale dal,tak ví.
Ochutnal jsem jich hodně,dá se říct všude na výjezdech za Motorem i na fotbalech,ale u Áše mi fakt nejde. Před halou jsou sice na grilu, ale ani tam to není ono. Prostě když člověk může srovnávat z výjezdů, tak na tom u nás moc dobře nejsme. Je klobása a klobása
. Za skoro 70 Kč musím dostat šťavnatou, na povrchu křupavou, chuťově a konzistentně dobrou klobku.Musí se ale hledat pečlivěji dodavatel a nešetřit na kvalitě. To máš jako s pivem. Když dám dvoum výčepním každému po sudu naprosto stejného piva, tak taky neudělají úplně stejné pivko. Jde o to čím to ženou,jak se starají o trubky,jaká je vzdálenost trubek od zdroje k výčepu,jak a kde je pivo uskladněné,jak si s natočením vyhraje,jak pucuje sklo.Je to o té pečlivost, jestli se to dělá s chutí a láskou, nebo jen pro výdělek a na lidi kálet. Vždy jde o kvalitu a péči,pak je většinou výborný výsledek.
..Nu, letos ..dáli bůh, bude změna a těžko říci, zda si s gastrem a hlavně hokejem (po uzavření soutěže) polepšíme a jak nás to "drama" bude bavit...
Nevím proč paní Colombová,já jí tam pil vždy když jsem tam byl (cca 3×) a B10 od B12 snad pozná i pivní laik.Mohu s klidným svědomím říct že se tam opravdu točila a hned vedle se dala koupit snad "půlmetrová" výborná pikantní klobása. V Litoměřicích se mi to líbilo po všech stránkách.
mmufik2 ..byla i letos. Však jsem ji letos (tak jako jiní) také "nepil"!
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.














