Diskusní fórum
Zaregistrujte se ZDARMA nebo využijte výhody PROFI registrace. Více čtěte níže.
had007 | ≡ M ≡ V ČB by chtěl žít každý...
Reagovat
16.09.2019, 22:56
"K tomu navíc přidal ještě jednu asistenci a odehrál velmi zápas." Do kamene tesat......
16.09.2019, 22:37
16.09.2019, 22:27
No ku..., co to taky meleš za krávoviny? Jaký fotky? Ta Praha na Tebe nemá dobrej vliv.
Tak snad bude oficiální předání na ledě, když už jsme na to čekali tak dlouho a Červ běžel přes celou halou Quakovi gratulovat k možnosti připravit dortík
Jinak já teda nemám rád skromnost - pač většinou bejvá předstíraná, ale bylo pěkný od Endyho, že ukazoval, že mu to tam spoluhráči pěkně dávali.
Tak snad bude oficiální předání na ledě, když už jsme na to čekali tak dlouho a Červ běžel přes celou halou Quakovi gratulovat k možnosti připravit dortík
Jinak já teda nemám rád skromnost - pač většinou bejvá předstíraná, ale bylo pěkný od Endyho, že ukazoval, že mu to tam spoluhráči pěkně dávali.
16.09.2019, 22:00
Krávo! Btw, přesně motiv dřeváku mě pochopitelně napadl jako první.
2 Hippo
Já ti dám erotiku pornoblogisto.
Za všechno může Gilbert! Měl zavěsit sám, jenže ten aktuálně netrefí ani vrata od stodoly a tak nechá pohublého Endyho nacpávat sladkým. Ale hrál dnes Lukáš znovu dobře, góly byly zaslouženou odměnou.
2 Hippo
Já ti dám erotiku pornoblogisto.
Za všechno může Gilbert! Měl zavěsit sám, jenže ten aktuálně netrefí ani vrata od stodoly a tak nechá pohublého Endyho nacpávat sladkým. Ale hrál dnes Lukáš znovu dobře, góly byly zaslouženou odměnou.
16.09.2019, 21:44
16.09.2019, 21:40
16.09.2019, 21:33
Z deníku nejmenované cukrářky:
Milý deníčku. Dnes mi volal zas nějakej úchyl, tenhle chtěl vyrobit marcipánový dřeváky. Já už na to nemam nervy. Vyseru se na to a pudu dělat do fabriky.
Milý deníčku. Dnes mi volal zas nějakej úchyl, tenhle chtěl vyrobit marcipánový dřeváky. Já už na to nemam nervy. Vyseru se na to a pudu dělat do fabriky.
16.09.2019, 21:30
16.09.2019, 21:28
16.09.2019, 21:26
16.09.2019, 21:17
16.09.2019, 21:16
Ale chtělo by to z předání dortu článek s fotkama, nebo ještě lépe video na YT - když už jsme na tuto slavnostní chvíli čekali tak dlouho. Hlavně asii tedy znovuzrozený snajpr.
No, dneska sice demolice soupeře, který by nás prověřit moc neměl, ale dovolím si být i přes tu dělostřeleckou přípravu mírně septický - obrana stále místy připomíná fabriku na výrobu oken a kdo se mi tedy zatím krajně nepozdává je k mému překvapení Suchoš - už proti Kadani mě přišlo, že snad den před zápasem kalil do 4 ráno, protože několikrát na ledě příšerně zachrápal a i dneska tam měl několik děsivě vypadajících ztrát. Se soupeřem typu Jihlavy či Přerova už by nás to tak lacino vyjít nemuselo.
No, dneska sice demolice soupeře, který by nás prověřit moc neměl, ale dovolím si být i přes tu dělostřeleckou přípravu mírně septický - obrana stále místy připomíná fabriku na výrobu oken a kdo se mi tedy zatím krajně nepozdává je k mému překvapení Suchoš - už proti Kadani mě přišlo, že snad den před zápasem kalil do 4 ráno, protože několikrát na ledě příšerně zachrápal a i dneska tam měl několik děsivě vypadajících ztrát. Se soupeřem typu Jihlavy či Přerova už by nás to tak lacino vyjít nemuselo.
16.09.2019, 21:01
Sranda byla, kolik lidí při tom gólu koukalo směrem na quaka
Dneska super, ale nemá smysl to precenovat. Třebíč, Kadaň, Ústí, Benátky ani Slavie nejsou adepti na postup do nadstavby. V tom je nás los trochu zradnej a proto je třeba bodovat suverénně jako dneska. Následujících 8 kol od Jihlavy po Havířov nás prověří daleko víc.
Dneska super, ale nemá smysl to precenovat. Třebíč, Kadaň, Ústí, Benátky ani Slavie nejsou adepti na postup do nadstavby. V tom je nás los trochu zradnej a proto je třeba bodovat suverénně jako dneska. Následujících 8 kol od Jihlavy po Havířov nás prověří daleko víc.
16.09.2019, 21:00
Jako Poruba kvalitní manšaft a výsledky...všechno dobrý.
Ale dneska 512 diváků.
Co to je za klub proboha? Nějakýho milionáře omrzela Hockeyarena?
Ale dneska 512 diváků.
Co to je za klub proboha? Nějakýho milionáře omrzela Hockeyarena?
16.09.2019, 20:51
Já rád s Quakem dort předám, ale budem v klidu a je důležité, že jsou 3.body. Krom Endyho je třeba pochválit i další kluky. Ale dobře, emoce jsou emoce Endyyyyyy Oléééé
16.09.2019, 20:40
Vole! 😄 z toho receptu bych zvládl tak to namočení prstu s přiložením na rty.
Receptů na dort se mi v průběhu zápasu sešlo snad 10... Jsem rád, že Endy udělal tolika lidem radost. Mně taky.
Sázky se samozřejmě plnit musí, takže se s exdřevákem spojím a vymyslíme vhodný termín. 😉
Receptů na dort se mi v průběhu zápasu sešlo snad 10... Jsem rád, že Endy udělal tolika lidem radost. Mně taky.
Sázky se samozřejmě plnit musí, takže se s exdřevákem spojím a vymyslíme vhodný termín. 😉
16.09.2019, 20:25
16.09.2019, 20:11
Quaku, co tenhle?
1 Troubu rozehřejte na 180°C. V mixéru prošlehejte lískooříškovou mouku, 250g cukru a vejce. Postupně přidávejte máslo a šlehejte, dokud nevznikne hladká hmota. Ze zbylého cukru (62g) a bílků ušlehejte tuhý sníh a opatrně ho vmíchejte do těsta. Rozdělte do 3 forem o průměru 12, 18 a 24cm. Pečte 15–20 minut. Nechte vychladnout, vyjměte z formy a mírně seřízněte tak, abyste zhruba o 1 až 2cm zmenšili průměr korpusu.
2 Na oříškový crunch: Všechny suroviny (kromě oříšků dejte do menšího hrnce, přilijte 6g vody a přiveďte k varu. Míchejte, aby se cukr rozpustil, pak přisypte oříšky, promíchejte a vlijte na plech vyložený pečicím papírem. Dejte do lednice vychladit a pak vložte do trouby vyhřáté na 180°C. Pečte 10 minut. Nechte vychladnout a nadrťte či nalámejte.
3 Na pěnu: Kávu vsypte do menšího hrnce, přilijte mléko a přiveďte k varu. Odstavte z plotny a nechte 15 minut louhovat, poté sceďte. Želatinu dejte do misky se studenou vodou a počkejte, až změkne. Pak ji vyždímejte a přimíchejte do horkého kávového mléka. Promíchejte, přisypte čokoládu a vymíchejte do hladkého krému, aby byly čokoláda i želatina rozpuštěné. Nechte zchladnout na 35°C (omočte v krému prst a přiložte jej na ret – pokud bude hřát, ještě posečkejte). Smetanu vyšlehejte dotuha a přimíchejte ji do čokoládového krému.
4 Želatinu na glazuru namočte do studené vody. Smetanu přiveďte v rendlíku k varu. Želatinu vymačkejte a vmíchejte ji do smetany, aby se rozpustila. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni, pak ji vlijte ke smetaně a promíchejte. Nakonec přilijte olej a 130g vody a tyčovým mixérem prošlehejte. Zchlaďte na 32°C (teplota ideální na to, aby se dort pěkně poléval a glazura na něm držela).
5 Dokončení: Každý z korpusů prokrojte a připravte si 3 dortové formy. Na dno každé z nich dejte část kávové pěny tak, aby byla asi 1cm vysoká. Posypte ji vrstvičkou oříškového crunche, na ni položte korpus, do forem rozdělte zbylou pěnu a vtiskněte druhou část piškotu. Formy dejte na pár hodin (či přes noc) do mrazáku vychladit.
6 Každé patro dortu poté vyjměte z formy – na vrch položte dortovou podložku a otočte dnem vzhůru, aby byl piškot vespodu. Každé z pater přelijte glazurou a dejte opět vychladit.
7 Sestavení: Spodní patro dejte na etažér. Vezměte 4 výztuhové tyčky a seřízněte, aby byly jen o pár milimetrů kratší, než je výška spodního patra. Zapíchněte je podle obr. 1. Oříšky obsypte kraj prostředního korpusu a usaďte ho do středu spodního korpusu (obr. 2). Seřízněte další tyčky, zapíchněte je do středu prostředního korpusu (obr. 3) a na ně posaďte poslední patro, opět s krajem obsypaným oříšky. Dort nakonec ozdobte dole opraženými oříšky a nahoře zbylým crunchem a kvítky.
1 Troubu rozehřejte na 180°C. V mixéru prošlehejte lískooříškovou mouku, 250g cukru a vejce. Postupně přidávejte máslo a šlehejte, dokud nevznikne hladká hmota. Ze zbylého cukru (62g) a bílků ušlehejte tuhý sníh a opatrně ho vmíchejte do těsta. Rozdělte do 3 forem o průměru 12, 18 a 24cm. Pečte 15–20 minut. Nechte vychladnout, vyjměte z formy a mírně seřízněte tak, abyste zhruba o 1 až 2cm zmenšili průměr korpusu.
2 Na oříškový crunch: Všechny suroviny (kromě oříšků dejte do menšího hrnce, přilijte 6g vody a přiveďte k varu. Míchejte, aby se cukr rozpustil, pak přisypte oříšky, promíchejte a vlijte na plech vyložený pečicím papírem. Dejte do lednice vychladit a pak vložte do trouby vyhřáté na 180°C. Pečte 10 minut. Nechte vychladnout a nadrťte či nalámejte.
3 Na pěnu: Kávu vsypte do menšího hrnce, přilijte mléko a přiveďte k varu. Odstavte z plotny a nechte 15 minut louhovat, poté sceďte. Želatinu dejte do misky se studenou vodou a počkejte, až změkne. Pak ji vyždímejte a přimíchejte do horkého kávového mléka. Promíchejte, přisypte čokoládu a vymíchejte do hladkého krému, aby byly čokoláda i želatina rozpuštěné. Nechte zchladnout na 35°C (omočte v krému prst a přiložte jej na ret – pokud bude hřát, ještě posečkejte). Smetanu vyšlehejte dotuha a přimíchejte ji do čokoládového krému.
4 Želatinu na glazuru namočte do studené vody. Smetanu přiveďte v rendlíku k varu. Želatinu vymačkejte a vmíchejte ji do smetany, aby se rozpustila. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni, pak ji vlijte ke smetaně a promíchejte. Nakonec přilijte olej a 130g vody a tyčovým mixérem prošlehejte. Zchlaďte na 32°C (teplota ideální na to, aby se dort pěkně poléval a glazura na něm držela).
5 Dokončení: Každý z korpusů prokrojte a připravte si 3 dortové formy. Na dno každé z nich dejte část kávové pěny tak, aby byla asi 1cm vysoká. Posypte ji vrstvičkou oříškového crunche, na ni položte korpus, do forem rozdělte zbylou pěnu a vtiskněte druhou část piškotu. Formy dejte na pár hodin (či přes noc) do mrazáku vychladit.
6 Každé patro dortu poté vyjměte z formy – na vrch položte dortovou podložku a otočte dnem vzhůru, aby byl piškot vespodu. Každé z pater přelijte glazurou a dejte opět vychladit.
7 Sestavení: Spodní patro dejte na etažér. Vezměte 4 výztuhové tyčky a seřízněte, aby byly jen o pár milimetrů kratší, než je výška spodního patra. Zapíchněte je podle obr. 1. Oříšky obsypte kraj prostředního korpusu a usaďte ho do středu spodního korpusu (obr. 2). Seřízněte další tyčky, zapíchněte je do středu prostředního korpusu (obr. 3) a na ně posaďte poslední patro, opět s krajem obsypaným oříšky. Dort nakonec ozdobte dole opraženými oříšky a nahoře zbylým crunchem a kvítky.
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.