Diskusní fórum
Jinak nerad vnucuju svůj názor, ale dle mého Plzeň přestala býti Plzní poté, co se na ní prostřídala Jižní Afrika, Belgie, Jůes a Japonsko. To v mentálním zdraví neustojí prostitutka z vykričené uličky, natožpak druhý nejtradičnější český pivovar.
Hezká etiketa a štědrá TV reklama nemůžou vynahradit (slovy J. Bočka) "upravené výrobní postupy". Navíc pořádnej chlap by měl pít pořádný pivo. Po osmi plzeňských jedenáctkách si hravě sáhnu na špičku nosu i palcem od nohy, po osmi budvarských kroužcích si přestávám pamatovat co je to nos a nechápu, proč mám palce na nohách čtyři.
Hrošík: Jojo. Na gólmana ve výstroji ho docela bil.
etiene: Myslíš ten japonskej patok? (háček pro FO) Všechny piva točený na hromadných akcích stojí za starou bačkoru. Plzeň mi naštěstí nechutná nikde. Mám jiný chutě.
odkaz
Všem motorákům a motoračkám co nejpohodovější a nejúspěšnější rok 2017 a současně splnění našeho společného snu. Který jiný klub si zaslouží postup do extraligy více, než ten náš?
1. Klobása - určitě lepší než loni, ale nejvíc mi chutná venku před vchodem A (protože je z grilu).
2. Ochota a sympatie personálu - nikde nemám zásadní problém, ale 1* ode mě dostává bufet pod VIP
3. Schopnost personálu poradit si s návalem a stresem - jednoznačně nejlepší venku před A vstupem (samozřejmě dáno i tím, že mají nejužší sortiment - pouze pivo a klobásu), jednoznačně nejhorší bufet nad A tribunou (protože je ta práce už na pohled nebaví).
4. Pivo - jsem pivař, tak tohle vnímám nejvíc. Když si dáte před zápasem dvě v kiosku venku před A vstupem a za 5 minut jedno v bufetu nad A tribunou, zaručeně ho vyprsknete zpátky do kelímku. Stejná značka piva (doufám), od stejného provozovatele (předpokládám), v baráku, který nese jméno Budvar aréna. Nechápu. Dělají tam sanitaci stejně jako v ostatních výčepech? Problém s pivem nemám ani pod VIP, ani na C...ale tohle je katastrofa. Pivo se tam dá pít až tak od 10. minuty zápasu, když už jich je 100 vytočených. Lukáši, vyzkoušejte tohle někdy. Vím, že pivu rozumíte, ale já si to neumím vysvětlit. Není to ojedinělý stav, je to takhle velmi často.
Celkové hodnocení: všechno je o lidech (na obou stranách pultu), ale zásadní problém nemám. Vím, kam pro klobásu a vím kdy si od pivonošky dát pivo na A :-) :-)
Ale abych jen neremcal, tak musím říct, že holky v bufetu na C jsou fakt milý a příjemný!
1) proč v bufetu na tribuně C pravidelně nejsou o druhej přestávce klobásy? Stalo se mi to již několikrát, řekněme tak 5x, a od tý doby už o druhý přestávce do bufetu ani nechodím, protože pak už je v nabídce jen párek a pikador (na kterej musím do jiný fronty) a to je z teplého vše. Kvůli bramboráku nebo topince fakt pro měnemá smysl stát frontu.
2) na hořčici, její množství a konzistenci mám svůj názor, doslova mi několikrát stekla z tácku. Ovšem není to dle mého takový problém, abych to musel nějak více rozebírat, to vůbec ... množství kompenzuji tím, že mi můj přísedící vždy dá zbytek své hořčice, protože jí skoro nejí :D Myslím, že reakci fanoušků zde máte a na nějaká besídka o tomhle zapotřebí není.
3) proč je problém nabízet ke klobáse něco navíc a zákazníka si víc ,,rozmazlit,, aby se rád vracel? Křen, okurku, feferonky, nebo beraní rohy když jinde to jde ... třeba i ve Vámi zmíněném Kladně. Dal jste si klobásu? Vyfotil jste si také její velikost, nebo to jak si každý může vzít hořčice, chleba a křenu co hrdlo ráčí? Něvěřím, že při tom množství klobás, které se na hokeji prodají je flaška okurek, co tam nějaká brigádnice nařeže, nebo kýbl křene takový problém. Ano samozřejmě, nějaký blbec si nandá moc, někdo ale zase křen nemusí, tak si nedá vůbec. Samozřejmě je to Vás bussines a Vaše volba, mě ale osobně přijde škoda odrazovat lidi tím, že se si klobásu nedají vůbec, jak tu níže psalo pár lidí. Ono neni dobrý brát si příklad z toho, kde mají malou nabídku sortimentu a říct si že jsem lepší že mám větší sortimnt, ale spíš tam, kde se to dělá dobře a říct si ,,ty jo tady mají super klobásy a jak to ty lidi chválí´´
Co se týká piva, zaznamenal jsem letos jediný problém (důvod byl vysvětlen) od té doby u nás nad áčkem žádný problém a pivo se tu dopředu neroztáčí.
Btw uz pri cteni kritiky me napadla spekulace, ze ta udajne redena horcice muze byt zpusobena tim, ze je horcice "az prilis" cerstva. Mozna je to blbost, ale ja tedy nikdy na stadionu nedostal horcici, se kterou bych mel problem a ani pri cene horcice nevidim duvod proc ji redit.
Chtěl bych zareagovat na některé Vaše výtky zde, popř. i dalších diskutujících.
Prvně bych se rád vyjádřit k otázce šíře sortimentu. Není to tak dlouho, co jsem na Kladně viděl jejich nabídku na tabuli, která obsahovala: párek v rohlíku, párek na tácku, klobásu, tyčinky, chipsy, brambůrky, tatranky a Milu (mohu doložit i foto). Oproti tomu naše nabídka je poměrně široká, řekl bych.
Alkoholické nápoje
0,50 l Budvar 10° 32 Kč
0,33 l Somersby 45 Kč
0,50 l PardálOVO bezové 35 Kč
0,20 l Víno bílé rozlévané 40 Kč
0,20 l Svařené víno červené 40 Kč
Teplé nápoje
0,20 l Horká griotka 40 Kč
0,20 l Grog 40 Kč
0,20 l Čaj dle nabídky 20 Kč
0,20 l Káva 2v1 20 Kč
Něco k jídlu
1 ks Lišovská klobása 50 Kč
2 ks Vídeňské párečky 40 Kč
1 ks Sekaná v housce 35 Kč
1 ks Párek v rohlíku 20 Kč
1 ks Bramborák 30 Kč
1 ks Topinka s česnekem 10 Kč
Sladkosti
1 ks Lízátko 5 Kč
1 ks MOTOR sušenky 40 Kč
1 ks Skittles 15 Kč
1 ks Snickers 18 Kč
1 ks Tatranka 15 Kč
1 ks Žvýkačky 20 Kč
Nealkoholické nápoje
0,30 l Pepsi cola 30 Kč
0,30 l Mirinda 30 Kč
0,30 l 7UP 30 Kč
0,30 l Soda 15 Kč
0,50 l Toma natura neperlivá 30 Kč
0,50 l Toma svěží citron 30 Kč
0,50 l Evervess Ginger Ale 40 Kč
0,50 l Lipton ice tea 40 Kč
0,50 l Mountain Dew 40 Kč
0,50 l Pepsi light 40 Kč
0,25 l Toma džusík 20 Kč
0,33 l Toma juice 100% 40 Kč
0,50 l Budvar nealkoholické pivo 35 Kč
0,25 l Redbull 60 Kč
Pochutiny
1 ks Arašídy 25 Kč
1 ks Dlouhé tyčky 25 Kč
1 ks Chipsy Lay´s 35 Kč
1 ks Korbáček 12 Kč
1 ks Křupky 25 Kč
1 ks Popcorn 25 Kč
1 ks Preclík 15 Kč
1 ks Soletky 20 Kč
1 ks Zelňák 15 Kč
+ jsme během sezóny doplnili koláčky Fornetti, vařenou kukuřici v kelímku, Jerky a jiné. Fornetti se bohužel nesetkali s dostatečnou odezvou a tak je po doprodání budeme stahovat z nabídky. Práci se zásobováním si nechci a nepotřebuju ulehčovat a snažím se reagovat na poptávku zákazníků, pokud má smysl
Další, k čemu bych se chtěl vyjádřit, jsou klobásy. Na základě stížností a nespokojenosti s klobásami z loňska došlo v této sezóně ke změně dodavatele – troufám si říct, že k lepšímu. Vzhledem k tomu, že dbáme na kvalitu, je naprosto zcestné, abychom to „zabili“ ředěnou hořčicí a toto nařčení mě i uráží. Co změnit lze je množství, které se dává, a personálu už jsem po přečtení příspěvku domluvil. Stejně tak s množstvím chleba, kterého nebývá nedostatek, ba naopak. A věřím, že když personál požádáte o chleba navíc, tak s tím problém mít nebude – nejsou z naší strany hlídáni, kolik chleba (resp. hořčice) za zápas spotřebují. Dále bych chtěl rezolutně odmítnout možnost, že někdo dostal klobásu, která byla uprostřed zmrzlá. Klobásy bereme na každý zápas čerstvé, nemrazíme je.
Ještě si neodpustím odpověď.
kaaakamil | CB
S timhle jsem zkousel bojovat pred i po MTF, ale je to marny. Laska k neschopnymu Asovi prenasi doby i rezimy. Tezko rict proc, ale milujou ho vsichni. Krome me teda...
Za neschopného se ve svém věku a s tím, co mám pracovně za sebou, nepovažuji a už bych to ani nemohl dělat. Ani neříkám, že vše dělám nejlíp, ale snažím se o to. Každý má šanci dokázat, že něco umí líp - ne každý se s tím ale zkusí poprat.
P. S.: Uvítal bych osobní setkání s vámi, kdo máte zájem o konkrétní řešení problémů na bufetech či nové nápady na zlepšení. Pokud by byl zájem i z vaší strany, navrhuji schůzku po sobotním zápase ve VIP salonku nad bufetem B a vše můžeme probrat.
Jinak všem přeji úspěšný rok 2017 (v osobní i pracovní rovině) a hlavně to nejdůležitější – zdraví.
S pozdravem Lukáš Ašenbryl
Hokejový útočník Tomáš Kubalík odchází ze Slovanu Bratislava do finského týmu Sport Vaasa. S aktuálně jedenáctým týmem severské soutěže se dohodl na spolupráci do konce sezony.
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.