Diskusní fórum
Zaregistrujte se ZDARMA nebo využijte výhody PROFI registrace. Více čtěte níže.
Filtr: výpis příspěvků ze dne "2016-9-22" | vypnout filtr
KohyCZ
Reagovat
22.09.2016, 23:45
Reakce na Speeder: Dyť jo, všude se hraje na výsledky. T...
odkaz
22.09.2016, 20:24
Dyť jo, všude se hraje na výsledky. Tak proč se Zacha diví, že mladý tady hrajou dvě minuty za zápas, když na to prostě nemaj? Neobstojí. Samozřejmě je potřeba, aby je trenér podpořil o dost víc, než zkušený matadory, aby je hned neposadil po první chybě, ale ono se to projeví, jestli na to ten kluk má nebo ne. A pokud trenér vidí, že Franta Vomáčka je v pětatřiceti lepší hráč a nevypadá to, že se to v nejbližší době změní, tak prostě bude hrát Franta Vomáčka. Ale tak je to přece všude.
22.09.2016, 20:21
To už tady přece bylo popsáno. Dřív tu byli a teď nejsou třeba proto, protože jim nosí tašku na hokej maminka nebo tatínek. Mladý maj dneska pomalu všechno na co si vzpomenou a to je problém. Tedy jeden z problémů. Další problém je, že spíme v metodách tréninku a zaprděných trenérech, který si to jedou jak je učil jejich trenér před třiceti lety. V hokeji je spousta lidí, co ho maj jako zaměstnání a nic víc. Chci věřit, že se to pomalu obrací k lepšímu. V Kanadě se skvěle trénuje, ale taky je tam o batoh víc hokejistů, ze kterých může něco vyrůst. My by jsme se spíš měli ptát, proč nám ujíždí např. SWE, kde je těch hokejistů míň. Ale o tom, že nějakej trenér nechce pustit do hry mladýho na deset minut za zápas, o tom to je imho nejmíň. Když bude mladej makat a bude v péči dobrýho trenéra, kterej se vzdělává a ví na co a jak se zaměřit, tak těch hráčů bude mizet za mořem mnohem víc a je úplně jedno, jestli budou hrát tady v extralize nebo rovnou odejdou. Prostě budou. Teď nejsou. Zkrátka těch mladejch, který tomu daj něco navíc nebo hodně navíc je málo. Zacha je jeden z těch, co tomu díky otci dali úplně všechno, ač se s touhle extrémní výchovou vůbec neztotožňuju.
22.09.2016, 20:17
22.09.2016, 20:06
22.09.2016, 19:20
Ano, to je potom ten prvek špatnýho a slabýho tréninku. To přece víme, že se děje. Ale ne každej na to má finance, aby utíkal za louži. Chtěl jsem tim říct, že to neni tak jednostranný jak píše Zacha, že by za to mohli jen ti nahoře. Je to hlavně o přístupu toho kluka samotnýho. Nesledoval jsem moc tu epizodu, kdy nastupoval mladej Zacha v Liberci, ale tušim, že mu tehdy bylo ještě hodně málo. 16,17? Nejsem si jist, že tehdy opravdu měl mít víc prostoru a že převyšoval ty hráče, který na jeho úkor hráli. Je fajn ohrávat mladý v áčku, ale bohužel se hraje na výsledky.
22.09.2016, 19:15
22.09.2016, 19:02
quak má pravdu. Pokud tady bude růst jakejkoliv hráč kvalit někoho z výběru NA U23, tak prostě tu extraligu hrát bude. Nevěřim, že by ho trenér nechal sedět, pokud by byl lepší než stávající hráči. Bohužel takový hráči tady prostě nejsou. V trenérech je určitě velkej problém, ale hlavně v přístupu těch mladejch. Nevěřim tomu, že mladej, kterej to chce někam dotáhnout nemákne nad rámec toho, co ordinuje trenér.
22.09.2016, 19:00
Je to o treninku o poctu deti a o bohuzel to vse souvisi s prachama takze dokud se to nezmeni budem stale klesat a klesat az nas v repre porazi i vyber Rakouska.
22.09.2016, 18:54
22.09.2016, 18:51
Hokej nemůžeš brát jako koníček - zde je daleko více "nákladnějších" sportů než je hokej - tenis, lyžování, motorismus, …… - i v USA a Kanadě stojí rodiče hokej jejich dětí velké peníze ........ myslím, že největší problém je v naší nedemokratické společnosti, kde to je - o lidech, o morálce, o známostech, o úplatcích, o nesoudnosti, o závisti, atd., atd.,
22.09.2016, 18:02
Mluvis o zakladne deti. V tej je nejvetsi problem. Za komaru hrat hokej bylo neco jinyho nez hrat hokej ted. Kolik lidi si muze dnes dovolit nechat hrat dite hokej ktery je jednim z nejdrazsich konicku??? Stale rikam ze by se o tohle mel postarat kraj mesto nebo stat datacemi a ne brat dotace na Capi hnizda atd... v Kanade byly ligy rozdeleny do stupnice kvality od jedne *do *** na zacatku sezony daneho rocniku prijde do kazdeho mansaftu 200 deti ze kterych si trener vybere 20 tim vznikne kvalita kvantitou ne ze hraje v muzstvu synator reditele cezu atd...(natoz tatinek sponzor)viz Ruzicka. Jak je vubec mozny ze ty lidi tam na to maji a tady se sotva sejde 15 kluku daneho rocniku na sezonu? O treninkovych praktikach ani mluvit nechci o tom jsem sem daval odkaz cca pred tydnem byl to clanek na idnes s Eratem ten o tom hovoril. Chyb je hodne a to ve vsem proto je ceskej hokej momentalne tam kde je.
22.09.2016, 17:45
Na tom něco je. Na druhou stranu, jsou to taky kluci, kteří svým vrstevníkům v českých dresech už cca od nějakých 16-17 let dávají slušné šišky. Což imho není dáno jen neporovnatelně širší základnou, ale také tím, že hokeji (až na výjimky) dávají výrazně víc a také mají většinou lepší trenéry. Tím chci říct, že to, že mladí u nás nedostávají tolik šancí, je jen půlka problému. Tou druhou je fakt, že si mnozí mladí u nás tu šanci svým přístupem ani nezaslouží.
22.09.2016, 17:45
22.09.2016, 17:00
22.09.2016, 16:52
22.09.2016, 16:18
Tak v právu holt jsou, dokud jim neřekne soud, že ne a dokud se Motor po výmazu nebo převedení nezačne soudit o ušlej zisk.
22.09.2016, 16:11
22.09.2016, 14:48
Tak koukam podle nazoru na klobasy je o chlup nespokojenych nez spokojenych... Jen pro info klobasa uvnitr v BA je stejna jako ta venku :-) jen je tam rozdil v priprave :-) uvnitr je varena ve vode a nasledne hozena na elektricky gril kde je grilovana cca 2 min. Ta venku je grilovana pouze na ohni :-) u me celkem neresici ponevadz se vazne jist neda :-) Zlate bavorske klobasy nebo klobasy z venkovniho grilu na Slavii myslim ze byly sunkove zadny tlusty nechutny chrupavky a tuk a spousty masa bez kila papriky co chut klobasy naprosto znici. Jinak i ty lonske klobasy byly odporne... Rikam ze by se soucasny provozovatel mel jezdit koukat na venkovni utkani aby videl kvalitu jinde :-) :-)
22.09.2016, 14:33
2 Tedy
Tak to sorry. Holt nepodmíněným reflexům poručit nejde.
2 Speeder, Sakulance
I angažmá do ciziny má 2 podoby, tzv. limitovaný, či nelimitovaný transfer. Předpokládám ale, že v případě Rouska jde o první variantu, což je svým způsobem "hostování" do zahraničí. Takže ta dohoda o předkupním právu asi porušena nebyla.
Tak to sorry. Holt nepodmíněným reflexům poručit nejde.
2 Speeder, Sakulance
I angažmá do ciziny má 2 podoby, tzv. limitovaný, či nelimitovaný transfer. Předpokládám ale, že v případě Rouska jde o první variantu, což je svým způsobem "hostování" do zahraničí. Takže ta dohoda o předkupním právu asi porušena nebyla.
22.09.2016, 14:14
22.09.2016, 14:08
22.09.2016, 14:05
22.09.2016, 13:58
22.09.2016, 13:57
A co je to vůbec za pivo co se točí v BA? Já bych tipoval Pardál, protože jestli je to desítka, tak bych poradil při zápase panu Bočkovi dojít na košt, protože víc prznit jejich pivo snad ani nejde.
22.09.2016, 13:48
22.09.2016, 13:45
22.09.2016, 13:43
22.09.2016, 13:19
2 quak
No, já jen, že jsem to „vodskákal“ za vás – v jeden moment jsem si všimnul, že celé pánské osazenstvo v LG vykroutilo hlavy o 180 stupňů směrem nahoru od ledové plochy, tak si tak říkám, co se tam děje a vykroutil jsem hlavu rovněž tím směrem – bohužel mně ale při tom „lapla“ vedle mě sedící drahá polovička. Nepomohla mi žádná výmluva …………………
No, já jen, že jsem to „vodskákal“ za vás – v jeden moment jsem si všimnul, že celé pánské osazenstvo v LG vykroutilo hlavy o 180 stupňů směrem nahoru od ledové plochy, tak si tak říkám, co se tam děje a vykroutil jsem hlavu rovněž tím směrem – bohužel mně ale při tom „lapla“ vedle mě sedící drahá polovička. Nepomohla mi žádná výmluva …………………
22.09.2016, 13:12
2 Scottie
Já si té nové grafiky všiml až včera a mně se naopak líbí víc než ta loňská.
2 Tedy
Bolí!
Já si té nové grafiky všiml až včera a mně se naopak líbí víc než ta loňská.
2 Tedy
Bolí!
22.09.2016, 12:39
Před utkáním s Mostem jsem si klobásu dal (v bufetu pod sektorem D) a ohodnotil bych jí jako lepší průměr. Byla sice menší než v minulé sezoně, ale chutnala mi víc.
Dresy se mi taky nelíbí (nejhezčí byly v sezoně 2014/15), ale když postoupíme, tak to překousnu
Dresy se mi taky nelíbí (nejhezčí byly v sezoně 2014/15), ale když postoupíme, tak to překousnu
22.09.2016, 12:14
22.09.2016, 12:00
22.09.2016, 11:49
Hokej : Určitě dobrá hra, kde se člověk nenudil, jen jsem měl strach , že to tam " nenapadá " .Napadalo, super, určitě se na to lépe kouká než v minulé sezóně.
Já bych tu Angela nechal, bude jistě bavit diváky.
Klobásy : Jsem toho názoru, že ke každé pouti , i k hokeji patří pivo a klobása. Kvalitu neřeším, stejně jako provozovatel restaurace a závodního stravování vím , že každému chutná něco jiného. Co jeden pochválí, to druhý pohaní. Ale za tyto peníze bych já rozhodně nabídl jinou kvalitu. Ale neznám podmínky, takže s rezervou.
Já bych tu Angela nechal, bude jistě bavit diváky.
Klobásy : Jsem toho názoru, že ke každé pouti , i k hokeji patří pivo a klobása. Kvalitu neřeším, stejně jako provozovatel restaurace a závodního stravování vím , že každému chutná něco jiného. Co jeden pochválí, to druhý pohaní. Ale za tyto peníze bych já rozhodně nabídl jinou kvalitu. Ale neznám podmínky, takže s rezervou.
22.09.2016, 11:41
Co se týká toho vyhrnování dresů, to je opravdu šlendrián. Jak tam někdo došil ty 3 pruhy na spodní stranu dresů, tak i to je ošizený a našili jich o dva míň, takže jsou furt dresy krátký a vyhrnujou se pořád. No co, tak máme hnusný dresy, ale tim vyhrnováním aspoň nikdo nepozná, kdo je v něm zrovna oblíknutej. A pro hráče i pro rozhodčí je taky určitě zábavnější, když před každým vhazováním musí myslet na zakasanej dres a nemusí se rozptylovat hokejem, no ne? Třeba jsou z kvalitnějšího a dražšího materiálu a vydrží místo jedný sezóny dvě.
Dresy se opravdu nepovedly, tohle nikdo neutají, ani kdyby chtěl. V tomto případě vedení Motoru někdo vošulil.
Dresy se opravdu nepovedly, tohle nikdo neutají, ani kdyby chtěl. V tomto případě vedení Motoru někdo vošulil.
22.09.2016, 11:30
22.09.2016, 11:12
22.09.2016, 11:00
Ad klobás - pod VIPkou jsem ho testoval při přípravě proti komotau a chutnal mi oproti loňsku převelice. U vedlejšího stolu si jej pochvalovali brňáci s tím, že je o 5,- levnější a též chutnější jak u nich. Včera jsem testnul klobás venku u stánku pod Áčkem, kde byl loni výborný a naopak jsem byl zklamán (samá flaksa + něco, po jehož původu jsem se raději nepídil) :-(
Obecně mi v nabídce též chybí něco chutného a přitom méně mastného :-(
Obecně mi v nabídce též chybí něco chutného a přitom méně mastného :-(
22.09.2016, 10:58
A co říkáte na grafiku na kostce? Je to vylepšení, nebo se líbila víc loni?
Já bych nechal, nebo lehce obměnil tu loňskou. Tam ty loga byly pěkný barevný a hezčí než čb loga "nasvícená" barevným světlem - tedy tak na mne působí.
Jiný font mi nevadí, jenom ty barvy mi přijdou takový unylý.
Hokej včera byl jednoznačně o trpělivosti hráčů i fanoušků. Bušit bušit bušit až Šimboch povolí.
Chyběl mi ten Kuchecův drive a Strakův klid v zakončení. Rotace hráčů se mi ale líbí moc, holt to někdy vyjde i na nějakýho tahouna. Tak se bude každý snažit aby ten další zápas neseděl zrovna on.
Já bych nechal, nebo lehce obměnil tu loňskou. Tam ty loga byly pěkný barevný a hezčí než čb loga "nasvícená" barevným světlem - tedy tak na mne působí.
Jiný font mi nevadí, jenom ty barvy mi přijdou takový unylý.
Hokej včera byl jednoznačně o trpělivosti hráčů i fanoušků. Bušit bušit bušit až Šimboch povolí.
Chyběl mi ten Kuchecův drive a Strakův klid v zakončení. Rotace hráčů se mi ale líbí moc, holt to někdy vyjde i na nějakýho tahouna. Tak se bude každý snažit aby ten další zápas neseděl zrovna on.
22.09.2016, 10:48
naprostý souhlas. Včera jsem vyndal z Lišovksý klobásy obrovskou slizkou chrupavku.(nebo možná kus pařátu) . Minulou sezonu jsem chtěl colu 0,5 l . A ta arogantní báby z bufetu nad A3 mi to začala slejvat z předtočených kelímků.
To Kobson: klobásy z Kaplic byly teda mnohem lepší. A za druhé , tyhle jsou podstatně menší a cena stejná.
To Kobson: klobásy z Kaplic byly teda mnohem lepší. A za druhé , tyhle jsou podstatně menší a cena stejná.
22.09.2016, 10:31
Tohle je těžký. Rodiče dávají dětem vzor tím, že požírají klobásky i táckem (sic) a chtěli by, aby dítka baštila zdravě. Tohle se obávám, že nabídka Madety nevyřeší. Resp nemyslím, že by si děti daly místo brambůrek jogurt.
2 Budějce
Taky mě to překvapuje. Na hráčských dresech obvykle bývá zevnitř přišita taková guma s patenty, které se připnou ka gatím.
2 Budějce
Taky mě to překvapuje. Na hráčských dresech obvykle bývá zevnitř přišita taková guma s patenty, které se připnou ka gatím.
22.09.2016, 10:28
Výrazné pruhy, nesoulad červených barev ani tmavé číslice na tmavém pozadí mi na letošních dresech zas tak nevadí. Co mě ale štve je to, že se dresy nezvykle hodně vyhrnují nahoru. To nepamatuji a nevidím to ani u jiných týmů.
22.09.2016, 10:05
Já k tomu bohužel nemam moc co říct, jen to, že to tady samozřejmě sbírám jako podněty a posílám to na příšlušná místa. Věřím, že je hodně co zlepšovat, ale zase nejde soudit podle pár lidí tady (při vší úctě), když pak z průzkumu skoro 1000 lidí vyjde, že jsou vesměs spokojení.
Každopádně z toho průzkumu taky mimo jiné vyšlo, že klobása je dobrá, ale ta venku, to je jediný, co k tomu můžu říct.
Po sezoně končí provozovateli smlouva, co bude dál, to se uvidí...
Každopádně z toho průzkumu taky mimo jiné vyšlo, že klobása je dobrá, ale ta venku, to je jediný, co k tomu můžu říct.
Po sezoně končí provozovateli smlouva, co bude dál, to se uvidí...
22.09.2016, 10:02
tak jsem v rychlosti shlédl záznam včerejška, stačil navštívít očaře a skutečně mé oči jsou v pořádku, přesto že mi připadalo, že tam jezdí parta kluků v modrejch tričkách, které byly krátké, tak se dolů našily žluté nesmysly. APELUJU TAKTÉŽ... změnit dresy, vždyť tyhle už hrané jsou a můžou se vyprodat jako mimořádně nepovedená edice. Takhle se do Evropy, natož do extraligy nedostaneme. Tohle pustí v televizi jednou a končáros... tady by byl i Záhuba krátký
22.09.2016, 10:02
Včera jsem si řekl, že zariskuju a dal jsem si klobásu. Čekal jsem hnus, ale klobása byla opravdu výborná, až jsem si říkal, že to neni možný, jak se zlepšily v chuti. Žádná flaxa v ní nebyla a i kdyby byla, tak mi to ani nevadí, páč velikost i chuť jednoznačně nadstandard a sežral jsem i půlku tácku, jak na něm zůstala ta mastnota.
Co mi ovšem vadí a nelíbí se mi, jak spousta malých dětí žere volejobrambory, volejáky, párky i klobásy nevyjímaje a alternativou jsou 25 dkg cukru či soli na pražené kukuřici. Asi nějakej kartel na potraviny, jak za žádnou cenu nenabídnout nic, co by ty děti nezabilo. Přitom je sponzor Madeta a jejich sortiment nula. To nepochopíš tenhle marketing ani kdybys ho študoval..
Co mi ovšem vadí a nelíbí se mi, jak spousta malých dětí žere volejobrambory, volejáky, párky i klobásy nevyjímaje a alternativou jsou 25 dkg cukru či soli na pražené kukuřici. Asi nějakej kartel na potraviny, jak za žádnou cenu nenabídnout nic, co by ty děti nezabilo. Přitom je sponzor Madeta a jejich sortiment nula. To nepochopíš tenhle marketing ani kdybys ho študoval..
22.09.2016, 09:57
22.09.2016, 09:52
Já do bufetů skoro nepřijdu. Před zápasem i o pauzách navštěvuju stánek na parkovišti u hlavní pokladny, tam je pivo i na roštu dělaná klobása ve velmi dobrej kvalitě.
22.09.2016, 09:51
Že se nám ke kvalitě bufetu nevyjádří KOHY? Bez názoru? Za 32 by měli při tom množství točit 12° a v 5´ III. třetiny neseženeš ani párek, nebo klobásu. Jen na tebe koukají unuděný holky ... Smutný
22.09.2016, 09:49
22.09.2016, 09:46
2 Tveety
Taky se mi ten forčeking zamlouval. Otázkou je, do jaké míry ta úspěšnost získávání puků byla ovlivněna velmi mladou a nepříliš zkušenou obranou Frydku.
Do debaty o kvalitě občerstvení v BA se zapojit nemůžu, už hodně dlouho jsem se neodvážil zde něco pozřít. Pivo si občas dám, kvalita mi přijde lehce podprůměrná až průměrná, ale průšvihu to není. Je to holt desítka. Žádný zázrak, ale vypít se to dá. Konzumace je ovšem ovlivněna i atraktivitou pivonošky a tak dokud nám tam Kohy nepošle tu, kterou požadujeme, tak bude konzumace bídná.
Taky se mi ten forčeking zamlouval. Otázkou je, do jaké míry ta úspěšnost získávání puků byla ovlivněna velmi mladou a nepříliš zkušenou obranou Frydku.
Do debaty o kvalitě občerstvení v BA se zapojit nemůžu, už hodně dlouho jsem se neodvážil zde něco pozřít. Pivo si občas dám, kvalita mi přijde lehce podprůměrná až průměrná, ale průšvihu to není. Je to holt desítka. Žádný zázrak, ale vypít se to dá. Konzumace je ovšem ovlivněna i atraktivitou pivonošky a tak dokud nám tam Kohy nepošle tu, kterou požadujeme, tak bude konzumace bídná.
22.09.2016, 09:46
K utkání: Dvě třetiny jsme trnuli, byť šancí bylo hodně, pak to tam naštěstí napadalo. Výkon se mi líbil, zejména ten útočný. Babka super, Žálčovo motanice skvělá, Angelo jde nahoru. Zvláštním dojmem na mne působí obrana - na jednu stranu velmi slušná rozehra (pár kiksů tam bylo), na stranu druhou prazvláštní přistupování k hráčům soupeře. Ale to se určitě vyladí.
K bufetům: Dcera si dala bramborové pružiny nebo jak se to jmenuje - chuťově docela dobré, ale studené a byl z nich až příliš cítit olej. Pak si koupila nějakou kolu v kelímku a nadávala, že takhle hnusnou kolu ještě nepila. Já to moc chuťově neznám, takže ochutnání mi nic neřeklo, kromě toho, že byla bez bublin a cítil jsem z ní pivo (možná to nealko ).
Já osobně si v Budvar aréně už dlouho nic nedávám a níže uvedené názory mě přesvědčují, že o nic nepřicházím.
K bufetům: Dcera si dala bramborové pružiny nebo jak se to jmenuje - chuťově docela dobré, ale studené a byl z nich až příliš cítit olej. Pak si koupila nějakou kolu v kelímku a nadávala, že takhle hnusnou kolu ještě nepila. Já to moc chuťově neznám, takže ochutnání mi nic neřeklo, kromě toho, že byla bez bublin a cítil jsem z ní pivo (možná to nealko ).
Já osobně si v Budvar aréně už dlouho nic nedávám a níže uvedené názory mě přesvědčují, že o nic nepřicházím.
22.09.2016, 09:28
22.09.2016, 09:11
ohledne jidla se taky pripojuju.. nejsem spokojen. Klobasy byli vloni celkem ok, letos je to hnus. ptal jsem se obsluhy proc je klobasa mensi za stejne penize, dostalo se mi odpovedi ze je kvalitnejsi a je v ni vic masa :D nicmene dal jsem si ji letos 2x, sama flaksa, maso aby clovek pohledal a hlavne jsem ji "citil" na patre jeste druhy den rano po poziti.. takze tyhle klobasy fakt ne. To same bramboraky.. letos do nich perou nejaky brutalni koreni, ze po jejich poziti aby clovek vypil pul litru bechera aby srovnal pajsl. takze uzeniny a bramborak uz na stadaku nekonzumuju a nezachrani to ani napul obnazena prsa vyvinute vycepni pod sektorem C :-)
22.09.2016, 08:47
Já věřím že i s tímhle vedení něco udělá.Musí tlačit na město buď změnit poskytovatele služeb nebo zapojit víc subjektů ať je konkurence.Nechápu že si Budvar neověří co se točí za jejich pivo.Zlatý časy ve staré hale kdy venku super klobásky k tomu feferonka a parádní chlebíček.Teď je to humáč . Nakup co nejlevněji a prodej za co nejvíc.
22.09.2016, 08:41
22.09.2016, 08:40
22.09.2016, 08:30
Až na několik úvodních střídání, kdy jsme měli hroznej chaos v obraně (a taky to vyústilo gólem, byť trocha šťastným), jsem byl spokojen. Samozřejmě vždycky je co zlepšovat...
Nejvíc oceňuju aktivní forčeking, kterej často nese ovoce v podobě získaných puků.
Hrozně se mi taky líbilo to, že i přes nepříznivý stav se kluci nezbláznili a hráli furt to svoje naordinovaný a přesvědčili se, že to nese ovoce.
Angelo o parník lepší než na Slávce, ještě by chtělo zlepšit spolupráci s ostatníma.
Nejvíc oceňuju aktivní forčeking, kterej často nese ovoce v podobě získaných puků.
Hrozně se mi taky líbilo to, že i přes nepříznivý stav se kluci nezbláznili a hráli furt to svoje naordinovaný a přesvědčili se, že to nese ovoce.
Angelo o parník lepší než na Slávce, ještě by chtělo zlepšit spolupráci s ostatníma.
22.09.2016, 08:06
22.09.2016, 07:57
22.09.2016, 06:47
Že se v BA netočí pivo, nýbrž žblabuňky z alchymistovo dílny už jsme si asi zvykli všichni. Že míchači žblabuňky netuší co je míra taky. Picnout to nealkem ještě není nejhorší. Mohla tam frajerka lejt vodu a obohacovat to fridexem aby to neztratilo říz.
22.09.2016, 06:31
Mě taky ta Lišovská klobása vůbec neoslovila. Obecně nemusim tyhle červený a měl jsem tam taky hnusnej kus tvrdýho nesmyslu. Radši mám poctivou moravskou klobásu. Párky si dám rád. Pivo nebude nikdy chutnat jako z výčepu, protože ten postup čepování je příšernej a pivo dostaneš už zvětralý bez pěny.
22.09.2016, 05:38
Kvalitu bufetu v BA jsem vyřešil tím, že si tam nic nekupuji. Pokud jde o pivo, tak akorát dělají ostudu Budvaru - dlouhodobě.
22.09.2016, 00:57
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.