Diskusní fórum
Ještě že hrajeme dobře a můžu se tady vybrečet nad klobáskama. Hokejoví trenéři jistě odpustí.
Tony:
Jsem si na 99% jistej, že ta hořčice, co se k tomu dává je ředěná a ještě je jí bídně málo! Křen žádnej, beraní rohy ani kousek okurky už taky ne. Není jim v bufetu ani blbý ti dát malinkej krajíc chleba, místo aby ti daly 2 malý, když už nic jinýho nezbejvá. Proč každej nemůže dostat důstojnou porci, když by to tálo pár korun navíc? Proboha vždyť 10ti kilová hořčice dnes stojí 150 Kč! Bochník chleba 12 korun! Tady se nebavíme o sumách x tisíc za pápas ale řádově 3 stovky pro každej bufet a ty bufety tam jsou 4! Tak co mi tu tvrdíš o tom, že to neni černobílý? Sorry, ale tohle je vyloženě laxnost provozovatele.
Kamil:
Proto ty ostatní restaurační zařízení vypadají jak vypadají.
Mě taky v BA klobásy nechutnaj a proto si jí dám tak 2x za sezonu. Dokud je budete kupovat, že jim každej zápas dojdou, tak se nic nezmění.
Diskusi s občerstvením sleduji se zájmem, mám samozřejmě své poznatky, ale protože jsem " od fochu " tak vím , že je to složitější a svůj názor si nechám raději pro sebe. Jen napíši, že to není jen černo-bílé.
Jinak před tebou klobouček smekám, kdy spořádáš za szonu sedmdesát klobás.
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.
Jinak ten sestřih milníků hokejové ligy v odkazu na youtube poněkud zvláštně uvádí u týmů aktuální názvy (jako kdyby v 50. letech vítězila Kometa a ne Rudá Hvězda), přitom u Motoru zůstává původní název SKP ze sezony 1950/51.