Diskusní fórum
Zaregistrujte se ZDARMA nebo využijte výhody PROFI registrace. Více čtěte níže.
dva jumi | ceske budejovice
Reagovat
14.10.2016, 22:57
Reakce na =(M)=MotorákDejf: Ten argument není o množství...
máš v tom bordel, alkohol vzniká při kvašení a ne louhováním.
14.10.2016, 20:13
Jenže u nás (v Tejně v Ternu) seženu 15l sud jen Svijany a Prazdroj a cena Prazdroje je skoro dvojnásobná než Svijan (429 Kč).
Navíc sud 15l má 2 výhody:
1) Koupíme třeba 2 sudy 15l a když vypijeme jen jeden, což je málokdy, tak ten druhej vypijeme jindy.
2) Svijanský máz jedenáctka stojí 15l sud 429 Kč a 30l sud 949 Kč, což nechápu, ale je to tak.
Navíc sud 15l má 2 výhody:
1) Koupíme třeba 2 sudy 15l a když vypijeme jen jeden, což je málokdy, tak ten druhej vypijeme jindy.
2) Svijanský máz jedenáctka stojí 15l sud 429 Kč a 30l sud 949 Kč, což nechápu, ale je to tak.
14.10.2016, 20:02
...doufejme, že ta bezstarostná "pivní" nálada ..bude přetrvávat i zítra po jednadvacáté hodině
14.10.2016, 19:55
No, jenže všichni viděj, že to má 4,4%, tak to nemůže bejt dvanáctka. Podíl alkoholu stoupá se stupňovitostí, ale taky souvisí s kvašením. Každopádně s Plzní se soudilo nějaký sdružení, protože je hrozně štvalo, že naměřili stupňovitost 11,70%. To mi přijde jako žabomyší války naprosto o ničem. Ať by tam bylo 11,50% nebo 12%, tak to nikdo nemá šanci poznat. Uzavřel bych to s tim, že v Plzni se žádný pivo nevaří.
=(M)=MotorákDejf | Budějce
Reagovat
14.10.2016, 19:46
Ten argument není o množství alkoholu, ale o stupňovitosti. Tedy o tom, kolik se toho do piva vyluhovalo z chmele a sladu. Ale je pravda, že podíl alkoholu stoupá se stupňovitostí. U Plzně bylo ke snížení stupňovitosti přistoupeno z čistýho kalkulu - nižší daň. To je mi na tom pivu/pivovaru nesympatický. Zavírám poučné pivní okénko
14.10.2016, 19:18
14.10.2016, 19:13
14.10.2016, 18:58
14.10.2016, 18:54
14.10.2016, 18:12
14.10.2016, 16:30
14.10.2016, 16:22
14.10.2016, 16:02
Na tuto bývala ideálním místem stará dobrá PlechArýna ve Varech. Hned vedle ní býval malý bufet "Pod břízkami". Výborný klobásy, kvalitní sekaná a lednice narvaná lahvovým prazdrojem i rumem. Takže pokec po utkání probíhal za asistence kvalitních nápojů. Buď piva, nebo grogu - podle venkovní teploty a chuti. Jedinou nevýhodou bývalo, že téměř žádný "pozápasový rozbor" nebyl krátký, ale většinou se hodně protáhl. Ale tuto zase mělo výhodu, že jsme pak snadno našli naše vozidlo, pač v době, kdypa jsme konečně mířili domů, už stálo na parkovišti osamoceno...
14.10.2016, 15:56
14.10.2016, 15:49
Palec nahoru pro vedení za retro zápas s Prostějovem + na domluvě jeho vysílání na ČT.
14.10.2016, 15:24
14.10.2016, 13:29
Tak oni nás v Jihlavě mají rádi. Zvedáme jim návštěvnost (jejich i naší), zlepšujeme atmosféru a body většinou nedovážíme. Proto nám také nabízejí nadstandardní služby.
2 kafka
Tak to já taky, ale když přijedou jen na hokej a po zápase spěchají domů, tak jiná cesta než ten bufet nebyla.
2 kafka
Tak to já taky, ale když přijedou jen na hokej a po zápase spěchají domů, tak jiná cesta než ten bufet nebyla.
tomassinho | HCD
Reagovat
14.10.2016, 13:17
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.