Diskusní fórum
Zaregistrujte se ZDARMA nebo využijte výhody PROFI registrace. Více čtěte níže.
scout
Reagovat
03.06.2015, 21:45
Reakce na mmufik2: *2* Nenech se odradit je to fajn :)...
Divil bych se, že by to nerozchodil zrovna chodec.
03.06.2015, 21:37
03.06.2015, 21:15
Asi se to už kameraman/střihač naučil, protože to dělá pořád ten samý s tím samým vybavením Ano, trochu jsem s tim Martinovi s Kristýnou dramaturgicky pomáhal, ale jsou dosti samostatní, učenliví a budou se určitě ještě zlepšovat.
A ženy k hokeji patří, v NHL už jsou reportérky naprosto běžné a kromě tady chodce jsem na to snad nezaznamenal negativnější komentář. Takže jedeme dál
A ženy k hokeji patří, v NHL už jsou reportérky naprosto běžné a kromě tady chodce jsem na to snad nezaznamenal negativnější komentář. Takže jedeme dál
03.06.2015, 20:48
03.06.2015, 20:48
chodec: Mně se to líbí...takový odlehčený...slečna hezká...technicky ten klip úplně jinde oproti všemu předtím. Má to drive...ta předchozí videa působila často unyle a klopotně...a natáčeli to snad na kalkulačku.
03.06.2015, 20:43
03.06.2015, 20:43
03.06.2015, 20:39
Proboha, ta dívčina s mikrofonem v reportáži, co je jako co? Okurková sezona, jistě, ale tohle? Možná zkouška toho, co motorácký web unese...
03.06.2015, 20:00
03.06.2015, 17:31
To jsem zvedaf,kdy si kohy vsimne nesporneho talentu jezoura a me....doslova padame o prestavkach na drzky.....a nepovysi,nepovysi..jakobi se bal,ze me neunese....
03.06.2015, 17:00
03.06.2015, 16:10
03.06.2015, 14:47
03.06.2015, 14:16
to Kohy: můžeš Kohy pár slovy popsat výběrové řízení na post reportérky? Jistě bylo náročné?
03.06.2015, 14:14
03.06.2015, 13:36
03.06.2015, 13:35
Dobré brzké slunné odpoledne vážení diskutéři!
Dovolte mi vyjádřit se několika skromnými slovy k nastalým situacím.
V řadě prvé jsem byl požádán o zasvěcení neznalého plebejstva do tajů gastronomie v Královéhradeckém kraji. Ač je tento kraj na zajímavé podniky, a v posledních dvou letech také na morální ctnosti, poněkud chudý, i zde si zkušený labužník přijde na své. Musí však déle hledat, či dát na radu zasvěceného degustéra. Například mojí.
Dobré restaurace lze v podstatě spočítat na prstech jedné ruky nešikovného dřevorubce. Rozhodně mezi ně patří podnik s extravagantním názvem U dělové koule 1866, nacházející se v Jičíně. Jedná se o podnik tradiční, vyhlášený a léta pečlivě budovaný. Při svých cestách za zubry do Bělověžského pralesa se tam zastavuji pravidelně. Vždy jsem odcházel spokojen. To samé se týká i proslulé hradecké restaurace Aquarium. Doporučuji zejména místní vynikající polévku Bouillabaise. Třetí, a poslední restaurací v mém výčtu, budiž Šatlava, rovněž se nacházející v krajském městě. Ač ceníkem poněkud plebejsky vyhlížející, nabízí chutnou krmi z kvalitních a čerstvých surovin. Pokud máte další dotazy na téma vysoké gastronomie, neváhejte mne kontaktovat.
Posílení souboru mušketýřů o urostlého barda ze Severozemě kvituji s patricijsky kultivovaným povděkem a symbolickým pokynutím, vyjadřujícím dobře odvedenou práci, směrem k manažerům našeho milovaného Klubu.
S potěšením také konstatuji fakt, že zaměstnavatelé našich mušketýrů mají i vybroušené cítění pro ženskou krásu. Na pohyblivé obrazy nové meiální konzultantky s libozvučným jménem Kristýna, se budu dívat při sklence dobrého koňaku velmi rád a pravidelně. Shrnu li to do dvou slov, jak je to v dnešní moderní mezisíťové době v módě - Bzí approved.
S klidným, spokojeným pozdravem všem diskutujícím i přihlížejícím, a netrpělivým očekáváním sesony budoucí
Ladislav Potůček, Bzí u Týna nad Vltavou.
Dovolte mi vyjádřit se několika skromnými slovy k nastalým situacím.
V řadě prvé jsem byl požádán o zasvěcení neznalého plebejstva do tajů gastronomie v Královéhradeckém kraji. Ač je tento kraj na zajímavé podniky, a v posledních dvou letech také na morální ctnosti, poněkud chudý, i zde si zkušený labužník přijde na své. Musí však déle hledat, či dát na radu zasvěceného degustéra. Například mojí.
Dobré restaurace lze v podstatě spočítat na prstech jedné ruky nešikovného dřevorubce. Rozhodně mezi ně patří podnik s extravagantním názvem U dělové koule 1866, nacházející se v Jičíně. Jedná se o podnik tradiční, vyhlášený a léta pečlivě budovaný. Při svých cestách za zubry do Bělověžského pralesa se tam zastavuji pravidelně. Vždy jsem odcházel spokojen. To samé se týká i proslulé hradecké restaurace Aquarium. Doporučuji zejména místní vynikající polévku Bouillabaise. Třetí, a poslední restaurací v mém výčtu, budiž Šatlava, rovněž se nacházející v krajském městě. Ač ceníkem poněkud plebejsky vyhlížející, nabízí chutnou krmi z kvalitních a čerstvých surovin. Pokud máte další dotazy na téma vysoké gastronomie, neváhejte mne kontaktovat.
Posílení souboru mušketýřů o urostlého barda ze Severozemě kvituji s patricijsky kultivovaným povděkem a symbolickým pokynutím, vyjadřujícím dobře odvedenou práci, směrem k manažerům našeho milovaného Klubu.
S potěšením také konstatuji fakt, že zaměstnavatelé našich mušketýrů mají i vybroušené cítění pro ženskou krásu. Na pohyblivé obrazy nové meiální konzultantky s libozvučným jménem Kristýna, se budu dívat při sklence dobrého koňaku velmi rád a pravidelně. Shrnu li to do dvou slov, jak je to v dnešní moderní mezisíťové době v módě - Bzí approved.
S klidným, spokojeným pozdravem všem diskutujícím i přihlížejícím, a netrpělivým očekáváním sesony budoucí
Ladislav Potůček, Bzí u Týna nad Vltavou.
03.06.2015, 13:30
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.