Diskusní fórum
Zaregistrujte se ZDARMA nebo využijte výhody PROFI registrace. Více čtěte níže.
Filtr: výpis příspěvků ze dne "2015-12-30" | vypnout filtr
Speeder | České Budějovice
Reagovat
30.12.2015, 21:45
Mikeše jsme nalili, že nemohl řídit a šel na =M=etro.
30.12.2015, 21:33
kromě Babky bych zmínil i Láďu Marka, ten sice není až tak rychlý, je ale prakticky neodstavitelný a ožil s nimi i Kondor, Kuchec někde našel druhou a třetí mízu..to je taky masakr. Zlatej Suchánek, dlouho jsme neměli beka, který udrží tolik puků na modré a nezazmatkuje.Květák je moc super, Vráblo, Nouzič i Pepa se zvedli ..vlastně všichni,. Jen si nejsem jistý, jestli důvod proč nedohrál Zíbák je zranění ... Na druhou stranu si konečně tochu zahrál Klinecký a to jsem moc rád. Blažena klasika. Petružálek taky, začínám věřit, že za to nemůže, že je fakt tak blbej. Nedrda zapomněl na loňskou nálož od Švihadla a tak zvolil nejmenšího Mícu ... ale řekl jsem mu to do očí, ani hlt toho bourbonu mu nedám, šmejdovi !!!! Doufám, že Švihas si ho zapamatoval. Jó a od Bohuny luxusní dělovka, tu kdyby někdo koupil do hlavy, tak hrajeme kuželky.... O osazenstvu ZOO na A3 snad už nezmiňovat .... netušil jsem, že na stará klena budu zase v kotli. Fakt jsme byli dnes zpocení jak aminy.Díky všem a hezký Nový rok !!!!
30.12.2015, 21:32
30.12.2015, 21:29
30.12.2015, 21:19
Nač ta zbytečná hořkost, prostě je mají, jedna lajna táhne celý tým a jsou na čele. Je to extrémně riskantní, když mužstvo stojí a padá se dvěma nebo třema klukama, ale my přesně to samé měli loni a dostali jsme se až do baráže. Uvidíme, jestli dovedou Kladno taky tak daleko. Přitom soupeřům by stačila zdánlivě jednoduchá věc, ubránit je a pak by Poldi nebylo tam, kde je. Ale kdyby jsou jen kdyby. Koneckonců my budeme mít tu možnost hned v příštím kole.
Dnešní mač po rozpačitém začátku, kdy mužstvo nebylo ve své kůži, byl pak doveden do konce suverénní způsobem a hráči si to užili. Snad tu pohodu budou mít i v následujících dvou kolech s Kladnem a Jihlavou. V těchto dvou kolech se hodně napoví, zda se můžeme dostat ještě na úplné čelo.
Dnešní mač po rozpačitém začátku, kdy mužstvo nebylo ve své kůži, byl pak doveden do konce suverénní způsobem a hráči si to užili. Snad tu pohodu budou mít i v následujících dvou kolech s Kladnem a Jihlavou. V těchto dvou kolech se hodně napoví, zda se můžeme dostat ještě na úplné čelo.
30.12.2015, 21:18
To kemir, speeder, quak, mikasek, kobson atd.....
Když jsem před 4 lety spekuloval, kam si pořídím permatiket, tak jsem zvolil A3 pod kemirem a udělal jsem nejlépe!!! děkuji pánové a je mi ctí s Vámi fandit !!!
Vše nej do Nového roku a samozřejmě pos......
Jedině MOTOR !!!!
Když jsem před 4 lety spekuloval, kam si pořídím permatiket, tak jsem zvolil A3 pod kemirem a udělal jsem nejlépe!!! děkuji pánové a je mi ctí s Vámi fandit !!!
Vše nej do Nového roku a samozřejmě pos......
Jedině MOTOR !!!!
30.12.2015, 21:18
Parádní návštěva.Most začal pomalu fyzicky odpadat což se plně projevilo ve třetí třetině.Pozitivní je vysoké skóre které potěšilo fanoušky.Co jsem koukal tak zase nedohrál Zíbák. Obránci jsou letos nějak prokletí.Na Kladně musíme ale zabrat ještě víc. Pěkně se mě kouká na Babku jak maká. Přesně takový nasazení bych čekal od víc hráčů. Gól dal i Švihas a Kytka a to je dobře. Vráblo hned 2x pěkně od modré. Teď nás čekají dva soupeři který nás plnotučně prověří.Hlavně ofenziva Kladna je nebezpečná ale zdá se mě že jejich obrana a brankář nejsou teď nic moc.Na Jihlavu čekám opět vyprodáno. Z Kladna by se šiknul nějaký ten bodík. Tak všem fanouškům přeji vše nej do Nového roku hlavně zdravíčko
30.12.2015, 21:16
30.12.2015, 21:09
30.12.2015, 21:05
30.12.2015, 21:01
Jinak k dnesnimu zapasu: ze zacatku to bylo trosku se strachem ale pak se to rozjelo v malou exibici :-) hezkej zapas.. hezky zakonceni konce roku :-) Diky kluci.. a rozhodci? do novyho roku Vam preju at Vas nekdo pouci co a jak piskat.. dneska tam bylo zase "mraky" neodpiskanych zakroku.. takhle by si clovek myslel, ze snad nadrzujete souperum :D ale to vy URCITE NEE co?! :D
30.12.2015, 20:57
30.12.2015, 20:35
Jo spoustu důvodů, proč tomu je u chmele jinak. Hlavním důvodem je především to, že porovnáváš neporovnatelné. Mléko je koloidní kapalina a je dost podstatný rozdíl "sušit" kapalinu a pevnou látku, rostlinu atd. Granulovaný čaj nemá s normálním čajem snad nic společného a i kdyby měl, tak nelisuješ sušený čaj jako rostlinu, ale pouze již vylouhovaný extrakt. A tvůj návod na úpravu zeleniny se s tím taky nedá srovnat, protože chmelové šištice sušíš tak jako tak (pokud je ihned po sklizni nevyužiješ do pár hodin/dnů) a pro výrobu běžně používáných granulí typu 90 se v podstatě jen tyto suché šištice rozemelou a slisujou (jak již psal Budweiss), tudíž žádná voda, v které by měla zůstávat chuť, nehleďe na to, že hořké látky obsažené v chmelu jsou téměř nerozpustné ve vodě a do piva/mladiny přecházejí až během chmelovaru, kdy isomerují a vzniklé iso formy jsou již podstatně rozpustnějsí.
30.12.2015, 20:29
Tak jenom mi vyšel tip diváků, když jsem šla s tátou do budvar arény.
Tipovala jsem plný hlediště. xD
Tipovala jsem plný hlediště. xD
30.12.2015, 20:19
Nikdy bych neřekl, že bude na Most vyprodáno!!! Fantazie! Třetí největší návštěva v ČR.
30.12.2015, 20:13
To je přece jedno, jde o to, a na to jsem chtěl poukázat, že zpracováním suroviny na granulát dochází k její degradaci, takže je z hlediska kvality výsledného produktu lepší tento mezikrok vynechat.
Hokej super, i když první do prvního našeho gólu jsem nad předváděnou hrou jen kroutil hlavou, hlavně aby to klukům nestouplo do hlavy, v pondělí by bylo záhodno Kladno porazit za 3 body.
Hokej super, i když první do prvního našeho gólu jsem nad předváděnou hrou jen kroutil hlavou, hlavně aby to klukům nestouplo do hlavy, v pondělí by bylo záhodno Kladno porazit za 3 body.
30.12.2015, 20:05
Nouza dal 2 branky, dobré utkání sehrál Vráblík. Mužem zápasu si ale dovolím označit Jakuba Babku. Ten hoch je zápas od zápasu lepší
30.12.2015, 19:57
30.12.2015, 16:49
Budvar, aspoň jak nám říkali před lety na exkurzi, nepoužívá šíštice, ale samotné lístky z nich. Pro porovnání granulátů a lístků, zkuste si vypěstovat (nebo aspoň koupit čerstvý) třeba dejme tomu špenát, no a pak si pořídit ten sekaný lisovaný (je skoro fuk, jestli si ho vyrobíte, nebo koupíte), jaký bude po uvaření lepší? Nechám na vás, mě ale bude na 100% víc chutnat ten nelisovanej, mimo jiné zkuste si dát do mixéru na sekání jakoukoliv zeleninu a nasekejte si jí, zbyde drť a voda, pak tu drť ji slisujte tak, aby byla suchá, kde zůstane ta chuť? No většina v tý vodě.
Napadají mě další srovnání, čaj a čaj v granulích, dělá se mi zle jen z té představy granulovaného čaje, nebo mléko a sušené mléko slisované do kuliček, no fuj. Není důvod, aby to u chmelu bylo jinak.
Napadají mě další srovnání, čaj a čaj v granulích, dělá se mi zle jen z té představy granulovaného čaje, nebo mléko a sušené mléko slisované do kuliček, no fuj. Není důvod, aby to u chmelu bylo jinak.
30.12.2015, 16:46
Já si určitě nepředstavoval to, jak píšeš, že granule jsou náhražka chmele. Dokonce vím i to, že piva s českou ochrannou známkou jsou vyrobena z chmele českého. A na tu otázku, proč není pivo v těch dřevěných sudech, bych ti odpověděl tak, že ty sudy už shnily, takže i ten pokrok do Budvaru dorazil. Dokonce vozy, které pivo rozváží, už mají místo dřevěných kol pneumatiky a voly nahradily Motory!!!
30.12.2015, 16:35
30.12.2015, 16:31
Je to v Liberci ten samý Pešan co byl loni v Benátkách? Jeho vystupování na lavičce se výrazně změnilo.
30.12.2015, 16:12
Ano, i Matuška jede na granule. Je to tak jak píšeš - není na tom nic tak špatného - je to slisovaný chmel. I když rozdíl v tom asi je co se týče aroma apod.
odkaz
odkaz
30.12.2015, 15:58
Gais, Prst atd. Vy si asi pod pojmem granulovaný chmel představujete nějakou náhražku normálního chmele. Jenže tak to není. Ta granule je jen chmel strojně zbavený zbytečných částí (například stonku), rozemletý a následně slisovaný. Chmelový extrakt je něco úplně jinýho. Sám při domácím vaření používám granule a jediná jejich nevýhoda je, že se při vaření rozpadnou a pivo se musí odfiltrovat, kdežto šišky stačí jen vylovit.
Gais: když se Budvar drží tradice tak proč pivo neleží v klasických starých dřevených sudech? Asi to s tou tradicí nebude tak horký.
Abych jen nehanil. Sám si Budvar rád dám, celkem mi chutná, ale jen 12ka. 10ka nic moc
Gais: když se Budvar drží tradice tak proč pivo neleží v klasických starých dřevených sudech? Asi to s tou tradicí nebude tak horký.
Abych jen nehanil. Sám si Budvar rád dám, celkem mi chutná, ale jen 12ka. 10ka nic moc
30.12.2015, 15:32
30.12.2015, 15:12
Ano, dnes junioři slabota.Večer si snad spravíme chut´.
Quak:Tvá kritika Smejkala zabrala.Právě dal vyrovnávací gol.
Quak:Tvá kritika Smejkala zabrala.Právě dal vyrovnávací gol.
30.12.2015, 14:56
...pumelice Gončareva od modrý, mi připoměla Zíbáka v dobách své největší slávy ..žeby dnes?
30.12.2015, 14:46
30.12.2015, 14:38
Tak musím bohužel konstatovat, že přístup k bránění si Smejk udržel i po roce a půl působení v Moose Jaw.
30.12.2015, 14:22
odkaz 6 fanoušků si připsalo body do tabulky tipovačky po pondělním zápase. Můžete hádat výsledek duelu s Mostem, navíc byl k tomuto zápasu vypsán prémiový tip v podobě střelce 1.branky Motoru.
30.12.2015, 13:37
30.12.2015, 13:13
Dnes budou o přestávkách v sektoru D3 opět k dostání fanklubácké nástěnné kalendáře na rok 2016. Kalendáře je možné zakoupit také před a po zápase v restauraci Gerbera. Připomínáme, že výtěžek z těchto kalendářů jde na charitativní účely. Cena je 200 Kč.
30.12.2015, 12:50
Ano, 99% pivovarů vaří z chmelových granulí, což se dá přirovnat k takovýmu extraktu z chmele (dalo by se to taky přirovnat ke cole z postmixu vs. pravá cola). Budvar si stojí za původní výrobou a tak 10° a 12° (ne Pardál) vaří zásadně z hanáckýho sladu a z žateckýho chmele (poloraný červeňák) a ležák s procentem zkvasitelných látek odpovídající 12-ce, když už se to zove ležák.
A to dělá Budvar Budvarem.
A to dělá Budvar Budvarem.
30.12.2015, 12:29
Rozdíl je v tom stejnej, jako když řekneš:
99% pivovarů používá granule
Nebo:
Pouze Budvar se drží tradice a používá chmelové šišky.
Holt někdo si rád dá vývar z pořádný flákoty masa a někomu zas chutná vývar ze štangle sekaný. Jeden si dá kafe po obědě a druhej si ho leje rovnou do polívky. Však ona si to pr.del přebere
99% pivovarů používá granule
Nebo:
Pouze Budvar se drží tradice a používá chmelové šišky.
Holt někdo si rád dá vývar z pořádný flákoty masa a někomu zas chutná vývar ze štangle sekaný. Jeden si dá kafe po obědě a druhej si ho leje rovnou do polívky. Však ona si to pr.del přebere
30.12.2015, 12:23
Souhlas s Dejvasem a Prstem. Dal jsem si Zubra teď po dlouhé době a přišel mi výrazně lepší, než jsem si ho pamatoval. Před Plzní bych ho taky upřednostnil. Jestli to je z granulí neřeším, buď mi to chutná nebo ne. Tady mi chutnalo.
I stadion útulný, zrekonstruovaný a místní mi v Přerově přišli celkem sympatičtí. Atmosféru už jsem chválil. Člověk by si Přerov skoro přál na play-off výjezd, kdybychom s nimi ovšem neměli bilanci 0:3... V místní hospodě na stadionu jsme si vyvěsili Motor vlajku přes celou stěnu, hospodský v pohodě, že když to není Prostějov nebo Šumperk, nemá problém. :-)
Doufám a věřím, že si dnes kluci složí reparát za ten příšernej výkon v Mostu. Ten mě ještě dnes budí za sna. Zíbák si vymáchá hokejku ve stejným hajzliku jako Míca a dá dnes gól. Už je na čase...
I stadion útulný, zrekonstruovaný a místní mi v Přerově přišli celkem sympatičtí. Atmosféru už jsem chválil. Člověk by si Přerov skoro přál na play-off výjezd, kdybychom s nimi ovšem neměli bilanci 0:3... V místní hospodě na stadionu jsme si vyvěsili Motor vlajku přes celou stěnu, hospodský v pohodě, že když to není Prostějov nebo Šumperk, nemá problém. :-)
Doufám a věřím, že si dnes kluci složí reparát za ten příšernej výkon v Mostu. Ten mě ještě dnes budí za sna. Zíbák si vymáchá hokejku ve stejným hajzliku jako Míca a dá dnes gól. Už je na čase...
30.12.2015, 12:21
Dělají to všichni, takže je to ok...
Jedny ruce vyrobí Toyotu, Peugeot i Citroen, Seat se vyrábí ve Škodovce, česká šunka se dělá z dánskýho prasete.
Jasně, říká se tomu globalizace a máme jí, ať chceme nebo ne.
Ale myslim si, že pokud se někdo chce profilovat jako tradiční výrobek, navíc hodně nadprůměrně zaplacenej (žejdlík Plzně stojí už v mnoha případech před čtyřicet), tak by mohl to své tradiční s tadicí od roku 186x dělat tak, jak to dělali předci.
Smutné na současném světě je to, že kdo má dost a mohl by být v pohodě, chce víc a víc.
Jedny ruce vyrobí Toyotu, Peugeot i Citroen, Seat se vyrábí ve Škodovce, česká šunka se dělá z dánskýho prasete.
Jasně, říká se tomu globalizace a máme jí, ať chceme nebo ne.
Ale myslim si, že pokud se někdo chce profilovat jako tradiční výrobek, navíc hodně nadprůměrně zaplacenej (žejdlík Plzně stojí už v mnoha případech před čtyřicet), tak by mohl to své tradiční s tadicí od roku 186x dělat tak, jak to dělali předci.
Smutné na současném světě je to, že kdo má dost a mohl by být v pohodě, chce víc a víc.
30.12.2015, 11:57
30.12.2015, 11:04
Granulatova? Co si pod tim mam predstavit? Jako, ze se vari z chmelovych granuli? Tak vari dnes uz 99% pivovaru a neni na tom nic spatnyho. Dal bych ruku do ohne, ze i takovy esa jako Matuska ci Lucky b@stard jedou v granulich. Tim se samozrejme nechci Plzne nejak zastavat, ale v tomhle pripade mu vycitate neco co je uplne bezny a nijak zavadny.
B@stard je vadne slovo ????
B@stard je vadne slovo ????
30.12.2015, 10:41
30.12.2015, 10:38
Reakce na CAWA: *2*...
Já si dal Zubra při prvním vzájemným zápase v Přerově a bylo to ok, byl jsem spokojený. Pokud si případné žaludeční problémy po pozření Budvárku řešíš požíváním jedenáctkového vývaru z granulí nejmenované globální jihoafrické skupiny, už nechávám čistě na Tobě Btw., požíváš-li tento mok i v Přerově, pak bych místo názvu Plznička spíš použil název Nošovičky
30.12.2015, 10:08
zlatej Bláhič a Gábič a jejich výjezdy mimo kasu ... odkaz
2zdcart: taky jsem od Kanady čekal víc, zatím je to soubor individualit bez schopnosti vytvořit něco kolektivního.
2zdcart: taky jsem od Kanady čekal víc, zatím je to soubor individualit bez schopnosti vytvořit něco kolektivního.
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.