Diskusní fórum
![machy43](https://vesna.esports.cz/weby_data/forumy_all/user_smiles/photos/default/default.jpg)
![](img/forum_button_down.gif)
![Smajlík Smajlík](/img/smajly/08.png)
Dneska ochutnám ještě klobásku - tu pikantní, protože nepálivá klobása mi ani nepřijde jako klobása, ale samozřejmě každého věc. Poté vám sem napíšu vlastní vyjádření k její kvalitě
![Smajlík Smajlík](/img/smajly/09.png)
Dneska 4:2 - Lanýž, Dej, Šimi, Kašpi
soudruh nejsem,ani se jím necítím...to ty,to ty...Ty jsi spíše soudruh,protože překrucuješ má vyjádření. Nikde a nikdy jsem nepsal o krachu.Končím se svými příspěvky,svůj názor(a nejen svůj)jsem vyjádřil a to je vše... Přeji příjemný sportovní zážitek,výhru našich a v bufetu vám přeji dobrou chuť... budete ji potřebovat.
![Smajlík Smajlík](/img/smajly/06.png)
![Smajlík Smajlík](/img/smajly/11.png)
PS:všimněte si,že nedělám reklamu žádné kapele
![Smajlík Smajlík](/img/smajly/06.png)
![Smajlík Smajlík](/img/smajly/06.png)
Ale že to předtim bylo lepčí, ba co víc o 100% lepší a že si s předchozím stavem byl nadmíru spokojenej... tak to nepochopim vůbec!
A neustálý připomýnání minulýho majitele v každým příspěvku a odkazování na návrat k němu... na to snad jdině - Nováku zalez!
asi nema cenu s tebou diskutovat. O praxi v restauracnich zarizenich vim dost a nepotrebuji tve zkusenosti.Tady ale jde jen o bufet-sychle a kvalitni obcersveni,ale ne jen pro pivare,parkare,klobaskare atd.,ale i deti a mladez. A priteli,to dnesni provozovatel nezvlada. Jestli jsi cetl me disk.prispevky,tak jsi,doufam,pochopil,ze diky tomu jak,kdy a proc vedeni zmenilo bufetare,tak proto si myslim,ze nejlepsi by bylo vratit se ke staremu najemci,kdyz ten vyber asi neni takovy,ktery by byl lepsi. Chapes? ...diky
![Smajlík Smajlík](/img/smajly/12.png)
Měl by jsi si uvědomit že kolikrát v restauraci dostaneš pivo natočené (slité) úplně stejným způsobem a když se to udělá mimo oči zákazníka tak 99% lidí to nepozná. Možná si dáš někdy v restauraci tolik oblíbenou českou hotovku. Víš co vlastně jíš? Pokud budeš mít někdy zájem, zajdi za mnou na D5 já Ti rád řeknu nějaké perličky z praxe českých "kuchařů a restauratérů".
Já osobně na novém provozovateli oceňuju čerstvě natočené pivo, které chutná jako pivo (vyzkoušeno 7 vzorků), nealko pivo v plechu (vyzkoušeno 3x). Klobásám se po exkurzi na jatkách z učňovských let vyhybá, pokud nejsou "hausgemachte" Párek jsem ochutnal a je to klasika Kaunfland za 9,90. (Vypadá to jako párek ale maso v tom není). Možná by bylo lepší než hloupě plkat, zakusit trochu praxe a nebo alespoŇ popřemýšlet než něco vykřikneš pod rouškou anonymní diskuze na internetu.
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.