Diskusní fórum
ad "bufeteria":
přišel jsem syt a pit,tak jsem z "hlavní nabídky" nic nedal,ale v 1.pauze jeden zelňáček,nic moc,ale za 10,- Kč ...dejme tomu. ve 2.přestávce bramborák za dvacku,sice menší,ale docela chutný.
Pivo jsem nedal,ale viděl jsem v kelímcích docela dobré míry a pěknou pěnu u dosti konzumentů. Tak jsem se jen poptal pár známých na spokojenost a jejich názor byl tak půl na půl. Je pravda,že je poměrně překvapivě nízká návštěvnost,to loni bylo asi určitě vyšší a pak je v bufetech i větší frmol a to s tím pivem pak bude horší.Ale jedno musím říci,párky a klobásy nejsou tak dobré jak by měli být a loni byli. Ostatní nemohu objektivně zhodnotit a ani ted nechci. Já celkově spokojen nejsem. Ale je to ted jen a pouze jen můj názor. Stále si myslím,že ta výměna provozovatele bufetů byla chyba.S obsluhou jsem loni neviděl problém a hlavně sortiment byl lepší.
O autorský poplatek ve formě piva, nechť se přihlásí autor při příštím zápase !
TROLL ALERT !!!
reakce patri tomudle pitomcovi Pravdoláskař
Jinak je treba rict, ze klubova TV se skvely pocin a davam za ni velke plus jinak mlcenlivejsimu marketingu.
Nerad bych brzdil kladné emoce na fóru a v hledišti, je to JEN začátek sezony. ALE! Z dnešního hokeje, ač jsem musel ryche spěchat pryč, jsem odcházel skutečně nadšen! Obětavá obrana schopná dřít na krev, jednoduchej přechod středního pásma s jednoduchým a účinným tlakem do brány (kolikrát jsem si různé situace srovnával s loňskou sezonou, kdy většina zavážek skončila v koutě u hokejky soupeře - letos je to DIAMETRÁLNĚ odlišně ), k tomu agresivní napadání, povedené tehnické kousky (Rousek, Kotel - kterej navíc bruslil jak formule po zastávce v boxu, Pták v obraně dvakrát zatočil se Sparťanem a poslal ho na párek). Prostě ANO, jen tak dál!
A občerstvení. Zkusil jsem velkou klobásu pod Cčkem. Byla skutečně VELKÁ, ne přemaštěná, hodně masa, k tomu okurčičky a beraní roh. Chleba měkkej, hořčice by mohla být lepší, ale na druhou strnau jí bylo dost a dokonce mi zbyla. Suma sumárum, za tohle dám 50 korun velmi rád a opakovaně.
Dnešnímu večeru v BA dávám 100%, nic mi nechybělo!
Bufíky: pivo oproti loňsku prostě někde jinde ,jinak dost nepřehledný v tom kde co nabízejí, prošel jsem všechny. Pár velkých cedulí by to spravilo. Zklamání venku na klobce, tam to neodsejpá, vzdal jsem to. Očekávám neustálé zlepšování po záběhu.
Názor navíc: pronajímat bufíky jako celek je podle mě hovadina, páč je potřeba konkurence. Kdyby měl každou kóji někdo jinej tak by se mohl přetrhnout aby nalákal lidi právě k sobě.
Výbornej rozhovor s Kotlem, hodně dobrý na obou stranách mikrofonu. Posílám link Zárubovi, ať to pustí těm svojim polenům!
Už fotbalový trenér Hřebík (byť krátkodobě) ukázal, že "pouhé" nasazení na hranici sil a disciplinovaný výkon mohou setřít sebevětší výkonnostní hendikep (a to o výraznějších rozdílech v kvalitě mužstev nemůžeme v rámci extraligy hovořit). Navíc každý ocení, když hokejista "žere led", nechá si ustřelit hlavu, jen aby zabránil střele soupeře, případně se v oslabení vyždíme tak, že ho vlastní nohy neudrží. Pokud tak hraje celý tým (včetně těch nejzkušenějších borců) nemůžeme si my, fandové, na nic stěžovat (kéž by nás alespoň o pár stovek přibylo). Myslím, že i samotní hokejisti si dnešních bodů hodně váží.
Narozdíl od jiných vyzdvihuju výkon Lukáše Sáblíka. Špatně začal, nervozita z něj čišela. Průběh zápasu ho ale dostal do varu a v závěru pochytal několik velkých šancí, včetně jedné jisté branky. Snad mu to vydrží, budeme to potřebovat...
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.
Podle mě jsi buď Novák a nebo jeden z těch co proto že dělal svoí práci v bufetu špatně dostal padáka..