Diskusní fórum
K občerstvení nemohu říct nic, zatím jsem neměl tu čest. Ale dávat někomu "čas" je trochu naivní představa. Buď to umí nebo ne. Minulé sezony to byla dost bída ale, takže dost pochybuju, že by to někdo uměl dělat ještě hůř :-)
Klobásu zkusím zítra (pivo už jsem zkoušel, bylo slušný a podmírák to nebyl) a podám reference jako asi hodně dalších. Zahrajem si na Pohlreichy
.
Nez bych zatratil novyho provozovatele, dal bych mu stejne podminky jako byvalymu provozovateli. Tim myslim predevsim moznost reagovat na pripominky a podnety od zakazniku v sekci Ptejte se. Rekl bych, ze soucasny provozovatel by (narozdil od bejvalyho) touto moznosti nepohrd.
to je ale věc toho,kdo do toho šel.Mě vůbec nezajímá,kolik na to kdo měl času a kdo ho do toho "navrtal". Jestli ty lidi nemám připravené a zboží a sortiment nejsem schopen hned zajistit,tak na to kašlu.To je nefér vůči divákům.Uznávám,že asi největší chyba je na straně toho,kdo "vyhnal" původního nájemce a pak po asi skutešně kvalitní výběrovém řízení vybral toto. Je pravda,že nevíme,proč skončili,ale to,co bylo loni bylo o 100% lepší a tak to je.Všechny řeči o tom,že máme dát někomu čas,je blbost. Proč? Výzva pro vedení: Vraťte tam toho původního nájemce,zbavíte še zbytečných problémů a hlavně...budete frajeři,kteří dokáží uznat omyl,který bude malý,pokud s tím nebudete moc dlouho otálet.A diváci to ocení,to mi věřte !!
Snad mají nějaké zkušenosti a zhodnotili, jeslti na ten kšeft stačí nebo ne. A pokud nejsou schopní přijít se službou na nějaký urovní - Nezájem nazdar. Před dveřma čeká pět jinejch.
Udivuje mě, že v jakýkoli stodole v pralesní lize jsou schopný udělat pořádnej klobás na grilu a tady jsou s tím deset let nějaký problémy.
Každopádně osobně jsem nenáročnej a pochybuju, že by mi ta úroveň vadila (do BA se dostanu zase až před Ježíškem). Když už si člověk dá klobásu na hokeji, gastrozážitek od toho asi neočekává. Kritiku je ale třeba brát smrtelně vážně a slepě neomlouvat. Bez toho se nikdo nikdy nikam neposunul.
Docela úsměvné je, že dle slov *censored ho angažovali na ochranu hvězd typu Vlasák, Straka, (Gulaš :-) ) nicméně včera se předvedl čistě jako odpouštěcí ventil týmové frustrace, když se nedaří. S útokem na nějakého technického hráče *censored to nemělo nic společného.
ad občerstvení: pohled z druhé strany barikády a naprosto neotřesitelná fakta -
1) nejde se nikdy zavděčit všem
2) lidské frfňání je vždy mnohem víc slyšet než pochvala, určitý druh lidí jsou bohužel notoričtí stěžovači
3) připravit občerstvení tak, aby byl výdej rychlý, jídlo vždy čerstvé, pivo více než luxusní (jsme národ pivních supermegaznalců), menu pestré a aby i prodejci vše ekonomicky ladilo, není vůbec sranda. Spíš je to kumšt pro opravdové znalce v oboru.
Ono je docela easy, přijet v Litvínově s karavanem k zimáku a dělat tam na plotně POUZE jeden druh jídla, např. steaky v housce. A jiný živnostníček zase dělá klobky z komína, jiný gyrros atd. Zajistit kompletní servis (BA je pronajata jednomu gastrsubjektu) je úplně jiný hřiště, spíš úplně jiný sport.
Tímto neomlouvám nic z toho, co se dlouhodobě děje v BA (letos jsem ještě neměl tu čest), ale je třeba vždy opomenout obě strany mince. Další věc je, proč Drozdík a město neřešily tento problém např. od března, ale až od 3.přípravného zápasu. Absolutní organizační selhání.
HOWGH.
A tohle se děje v Budějovicích-ve městě piva
Když přijdu do jakéhokoli bufíku na stadionu, mám dojem, že jsem v pitevně. Studené osvětlení, "aseptická" nabídka (zelňáky bliju), pivovoda, rozmrzelý ksichty.
Dovedu si představit, že tam někdo, kdo má rád svoje řemeslo, připraví grilovaný kolena, kroužek, voňavý zelňáky a kdo ví co ještě. Já tam pak rád pustím chlup, protože když už bude stát hokej za howno, alespoň se zmastím z dobrého piva. Tomu ale nevěřím ani ve snu. Proto tam nechodím. Jedinou změnu jsem zaznamenal - syn si chodí pro kolu - je za stejnou cenu menší.
A ten argument - nemáme kalkulaci...To je stejně tupej, jako otázka na Šimiho:"Jak moc bylo důležité, vyhrát buly"
To, že zase PR Motoru hraje mrtvýho brouka je klasika. Celkem by mě překvapilo, kdyby to mělo být dlouhodobě jinak. Holt jsme taky Papáčkovi "skočil na špek", že mu jde o fanoušky.
Pobavils mě. :-)
Souhlas co se týká baru nad áčkem. Pokud je zavřený, je zbytek logicky přetížen. Osobně jsem po změně provozovatele usrkl B10 od starýho quaka, chuť odpovídající, klobku ani párek jsem zatím neochutnal, pač jsem v tréninku a trenér je ras. :-)
2 Habs
Dík, ozvu se.
Zlatý klobásy. Jen bych zkusil rozšířit sortiment o bílou, jako v Litvajzu. Ta je nej.
No, když ono se taky proslýchá, že ne všechny závazky klubu vůči Vimperákům jsou uhrazeny. Ale je to jen neověřená informace ze zprostředkovaného zdroje.
Pokud ten kontakt máš, mohl bys někoho z kluků poprosit, aby se ozvali?
EDIT: a mě následně vyrazil dech fakt, že ty dvě třetinky se tam v pohodě vlezly.
Zásadní trabl z mojeho pohledu je zavřenej lokál na A3. Nevím, kdo ho provozoval a je mi to celkem buřt, ale sortiment i servis tam byl celkem dobrej.
K občerstvení podotknu asi tolik, že každý máme jiné chutě. I přes řídkost svých návštěv v BA tam jezdím především na hokej. Občerstvení je příjemným doplňkem, ale pokud by mi tam něco nechutnalo, tak si to příště prostě nedám. A kdyby něco, tak je jistota v podobě sekané v Globusu, tedy pokud jí stíháme při cestě zpět ... ta snad nezklamala nikdy.
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.

To by měla obsluha bufetů ctít především.




















to je tvuj problem.O Novaka mi vubec nejde. Jde o to,že nejsem spokojen s občerstvením. A byl jsem. Nechapu proč to změnili. A když ted udělali,dle mého, takovýto "kopanec",tak si nedovedu představit,jestli by uměli sehnat a vybrat lepšího,než byl původní nájemce.