Diskusní fórum
Ústí dělá radost i mě. Pořád mu ještě chybí ale poslední krok a ten bývá ten nejtěžší.
Stejnou radost mám z ligové definitivy u Kladna. Nekazí mi ji ani to, že nebýt přísných odpočtů, baráž by ho neminula. Kladno je tradiční hokejové ( ligové) město. Narozdíl od Boleslavi.
Ten malinovej mi přijde jako limča. Špatný to neni ale víc mi to chutná po Liftu než po pivu... Jinak ale Rohozec ve Starejch je taky lahoda.
jo, to se pozná, druhej nejchytřejší na tomhle vysoce inteligentním fóru, to už je úroveň
Edit: bingo...
Edit2:
Ty asi neco potrebujes mazaci medu kolem huby, ne?
To mám z toho, že se bavím jen s prudce inteligentním Quakem, který by to odhalil okamžitě, protože je to i jeho styl vtipkování
jedno možná chybí stále a jedno po editu zcela určitě přebývá :-)
Vážně chybělo? Tak teď možná budu za vola já, ale mám pocit, že teď přebývá....
.....jen jestli Ti tam nechybí jedno "n" ve větě ....
ochutnaval jsem ve stredu v Hells Bells . Takhle: Cena prima, sila uchazejici, druhy den prace nebyla. Takze muzu shrnout. Vytecne pivo. Mizi po nom prace.
Treba primator psenicny , pivovar Nachod !!! v podstate to piju nejvic.
To tezko rict, pil jsem pravej Sentickej Kvasar a ten mi celkem chutnal, ale je to opravdu na chut ne na celovecerni piti.
Oproti tomu Cernohorskej Kvasar, mi jednou prisel celkem dobrej s prijemnou nevtiravou lehkou prichuti medu a podruhy jsem ho malem nebyl schopnej dopit. A dotretice jsem ho mel pri akci u Kone a tam mi prisel jako stred mezi prvnim a druhym zazitkem. Neurazilo nepotesilo, ale to je proste jak jiz psal Wagi tim jak je pivo osetreny.
Kolikrat byste se divili co vam v hospode natoci. Na sudu bez pridanyho plynu je treba tejden narazenej sud takrka nepitelnej a pak vam v hospode tenhle treba 14 dni starej zoxidovanej patok pekne podchladi, presyti CO2 pripadne biogonem nebo jinym pivnim plynem a bez jakyhokoliv studu prodaji a co je horsi lidi jsou zvykli tohle pit. To byva casto pripad Plzne v hospodach, kde je ji mala vytoc a jde na odbyt spis desitka. Takze jakmile dostanu v hospode podchlazeny presyceny pivo, vetsinou zadam o brcko abych mohl nechat pivo vypenit tim ze ho brckem promicham. Chut pak mluvi sama za sebe, v drtivy vetsine poznate ze je to starej patok ze kteryho se prinejmensim po.erete
Pro nekonečnost tématu navrhuji: Založte si vy dva opileckej chat, tady jste sportovním fóru
Dovol abych ujasnil pár nepřesností.
1. Žížu máš prakticky furt.
2. Spokojen, to ano, ale odejdeš (ve smyslu chůze) málokdy.
Jak to tam měli ekonomicky nevím, pokud to bylo ztrátový, chápu, že museli pryč. Mám jen rád atmosféru těhle menších klubů, kde jsi blízko u pódia a zvuk nemusí být na plný koule. Třeba Blue Effect v Solnici patřil k tomu nejlepšímu, co jsem kdy na živo viděl a slyšel.
2 ZuSa
To jsem nevěděl, dík za info.
2 Mrož
Dobrá tapetka se smysluplnými argumenty. Ani já jsem nevěděl, že do Svijan přišli lidi z marketingu Prazdroje, ale souhlasím, že odvádá dobrou práci. Z malých pivovarů má podobně kvalitní marketing snad jen zmíněný Bernard. Desítka Svijany přímo u haly v Liberci byla jedním z největších patoků, které jsem kdy pil. Oproti tomu Kvasničák mi chutná velmi. Jinak tu kvasnicovou 13 jsem pil na "koncertu" (Korči ví proč ty uvozovky...) v Buškově hamru a byla vynikající, jako by to ani nebyl Samson, doporučuju.
2 Hokejmistr
Z palce si to asi nevycucali ale nafouknutý to bude řekl bych, hodně. Summanen je rozhodně velmi agresivní a kontroverzní kouč, ne neadarmo ho ve Finsku vyrazili od repre. Asi špatně reaguje v krizových situacích.
2 Kafka
O tom už jsem chválu zaslechl, docela bych se tam podíval.
2 Machy43
Souhlasím. A zrovna piva s vyšším obsahem kvasnic jsou na čistotu trubek a rychlej výtoč nejvíc choulostivý. Kroužek jsem naštěstí ještě kyselej nezažil, ale svijanskej Kvasničák už jo.
A jinak pro všechny pivaře - na degustaci s hlavním sládkem Budvaru jsme po 3 vypitejch 12 z tanku nepoznali rozdíl mezi 12 a Pardálem. Což o to, já takovej pivař nejsem, poznám jen co mi chutná a co ne, ale neuspěl ani profík Wagi. Ale zlili jsme se tam řádně.
Jestli to bylo kyselý, tak nemytejma trubkama, nebo malou výtočí. Prostě hospodou. Za to pivo nemůže. V úterý jsem měl tu čest pít kroužek, kterej byl taky kyselej, že by se kozlovi narovnaly rohy...
Ale mám-li být upřímný, tak nejpříjemnější překvapení, co se týče piva, jsem zažil u hraběte Lažanskýho v Chyši.
Pojedete-li někdy kolem, stavte se. Nebudete litovat!
Více zde:
odkaz
odkaz
Mrož:
máš pravdu, Svijany mají opravdu velice dobré PR, a marketing zaměřený na kvalitní distribuci a pasivní kampaň. Nevěděl jsem, že tam přešli lidi z Prazdroje. To o jistém svědčí.
Mimochodem nemít dobrý marketing a PR, tak se v globalu neprosadí "žádná firma v ničem"
Zdálo se mi dokonce trochu naředěné, což jsem ocenil, nesnáším hořkou pivní pachuť, ale to bylo poprvé v životě, co jsem pozření piva nelitoval.
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.