Diskusní fórum
odkaz
No, já bych to o Kranjcovi/Kranjecovi jen na základě jedné situace taky netvrdil. Já to o něj tvrdím na základě těch zhruba dalších dvou stovek, jež jsem měl zatím možnost vidět.
Zklamal jsi...
Zítra Tě očekávám v Boleslavi v šedé bundě vzor Tržnice Libuš 1997, kalhotách s pukem a brýlemi s kosticovými obroučkami.
promin, ja jsem Ultras, ja na prvni tretiny zasadne nechodim, nedari se mi to zkloubit s honem na mistni usedliky. Rovnez vcera jsem chybel. Nejde proste sedet jednim zadkem na dvou zidlich.
Rozhodne bych ale na zaklade jedne situace netvrdil, ze nehraje do tela.
Byla to moje reakce na situaci z počátku zápasu, při které Hlaváč trefil obě tyče poté, co projel naší obranou jako nůž máslem a ano, mluvil jsem o hráči z ligy plné Američanů a Kanaďanů, který má dokonce i stejné jméno a počáteční písmeno příjmení jako Kotalík, ale to je tak jediné, co je spojuje .
Kurwa, že já nejsem taky nějakej sportovní manažer, to musí být radostná práce. Z mojeho postu bych letěl už za náznak pochybení podobného rázu .... i když kým mě nahradit, že? Každým z plejády sportovních (pseudo)manažerů by to tedy šlo těžko ...
Zítra už to bude o poznání těžší. Vzhledem k tomu jak rádi necháváme Boleslavi venku body a také tomu, že nevěřím že bychom mohli šestkrát za sebou zvítězit, tipuju že nás místní krasobruslaři "umrdají" (promiňte mi ten výraz, nic lepšího mi tam nepasuje) v poměru 2:0. Rád bych se samozřejmě mýlil...
máš pravdu, že toho najíždějícího útočníka maj zbrzdit už ve středním pásmu, pak když obránce stojí na modré a je na něj rozjetej utocnik pres pul hriste, tak ten obránce už m,oc sanci nema... to ale nebyl tenhle pripad. Tady ti kladensti obranci byli proste moc daleko do sebe a nechali uprostred hriste desnou diru.
jinak: odkaz
zajímalo by mě, kdo je ten repre strelec, co zazil golmana na stridacce. :-)) asi jich moc nebude.
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo ve výjimečných případech smazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky.



viz: 















děkuji všem, kteří mi na konci září poslali své stížnosti, náměty a nápady na zlepšení. Souhrn jsem zaslal na Gastronom1 (v kopii HCM, město, Budvar). Narozdíl od předchozí stížnosti se na nové nápady ozval pouze Budvar - no třeba se Gastronom1 zlepší bez zbytečných řečí okolo
Apropos: míra piva je zajímavá věc - právní norma, která jí definuje, zřejmě neexistuje - co člověk to názor
Jedinou konkrétní "definici" mi podali odborníci z Budvaru (nemyšleno pejorativně!):
"Zákazník si formálně kupuje 0,5 l piva v kapalné formě. Z hlediska zákonné úpravy skutečně hodnotíme míru po opadnutí pěny – tedy laicky řečeno „objem kapaliny“. V pěně může být podle její hustoty schováno až 50 % kapalného piva. V průběhu pití se pěna rozpadne a zákazník o své pivo nepřijde. Naopak, kdyby hospodský načepoval pivo po rysku a doplnil sklenici 100 ml husté pěny, tak vydá v každém pivu 550 ml a z 50 l sudu by vyčepoval pouze 91 piv.
Nechce-li zákazník pro kontrolu čekat na rozpad pěny, může buď pěnu zničit přikápnutím lihu (vodky), nebo něčeho mastného. Nebo pivo ve sklenici převážit - 0,5 l dvanáctky by měl vážit přibližně 505 g + váha prázdné sklenice. ČOI při kontrole, myslím, také čeká na rozpad pěny. Jediný, kdo nečeká, jsou novináři honící senzace. Ale naprosto chápu rozhořčené konzumenty, pokud to provozovatel opravdu přehání. Osobně se v těchto případech okamžitě ozývám, to je jediné, co opravdu funguje."