Banes Motor České Budějovice
07.06.2023, Klub

Svět Motoru propojuje klub s jihočeskými městy a obcemi

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Do nové sezony přichází klub Banes Motor České Budějovice i s novým projektem nazvaným "Svět Motoru". Ten má za cíl propojit hokejový klub s obcemi a městy, kde je tradičně spousta fanoušků klubu. Teď je možné dát o tom pořádně vědět a přispět tak nejen k propagaci jednotlivých obcí a měst, ale moci také odměňovat místní hasiče, policisty, úředníky i další občany. Mezi prvními se do projektu přihlásilo město Větřní a jeho starosta Antonín Krák. "Hned, když proběhla první prezentace Motoru na setkání obcí a měst Českokrumlovska, byli jsme rozhodnuti Motor i lidi v našem městě podpořit. Víme, že je u nás spousta hokejových fanoušků, a teď je budeme moci odměňovat i spoustou zážitků přímo při hokeji," nechal se slyšet Antonín Krák, náměstek hejtmana Jihočeského kraje a první z mnoha starostů, kteří se už k projektu přihlásili. Do Světa Motoru se pochopitelně může přihlásit jakákoli jihočeská obec.

Co je Svět Motoru?

Tento projekt je určen pro každou jihočeskou obec, která si zakoupí alespoň 4 permanentky na Motor. Získá za to:

• název/znak obce na čestné tabuli Světa Motoru v Budvar aréně
• název/znak obce na webových stránkách klubu v sekci Svět Motoru
• možnost odměňovat zástupce, zaměstnance či obyvatele obce
• slevu na permanentky v případě propagace obecními kanály


Co s permanentkami dělat?

Permanentky na Motor jsou přenosné, utkání tak může navštívit kdokoli. Města a obce je tak mohou využít například pro hasiče, městské policisty, úředníky a další zaměstnance či jako odměnu do soutěží pro obyvatele. Nikdo nemusí složitě permanentky předávat či vůbec dávat z ruky, stačí je uložit v aplikaci a jednoduše zaslílat jednorázové vstupenky na e-mail.

A proč to musí být zrovna 4 permanentky? Inu, díky tomu lze naplnit jedno auto a užít si hokej s dalšími obyvateli vaší obce společně!

Jak se do Světa Motoru přihlásit?

Stačí kontaktovat obchodního manažera Vladimíra Mizeru, který se zástupci obcí a měst celou záležitost dotáhne.

Těšíme se, až se řádně zaplní mapa Jihočeského kraje - Světa Motoru - znaky jednotlivých obcí a měst!

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....