Banes Motor České Budějovice
06.06.2023, Tisková zpráva

Správní rada mládeže doznala několika dalších změn

Od konce listopadu 2022 se v mládežnické části Motoru mnohé změnilo. Informovali jsme vás o změně ve vedení správní rady, kdy Romana Turka na postu prezidenta nahradil Martin Hanzal, nebo o složení realizačních týmů mládeže a Václavu Nedorostovi na postu manažera mládeže. Změny pokračují i nadále a po odchodu Aleše Kotalíka, Petra Sailera i Romana Turka, byl kooptován Ing. Jaroslav Pařízek, který má s motoráckou mládeží dlouholeté zkušenosti. Správní rada je tak momentálně pětičlenná, což je v souladu s aktuálními Stanovami spolku. Aktuální složení správní rady HC České Budějovice, z.s. je tedy: Martin Hanzal - prezident správní rady, Filip Novák - viceprezident správní rady, Ing. Jaroslav Pařízek, Jan Ryba a Mgr. Milan Šesták.

"Nastala situace, kdy byla potřeba doplnit správní radu o jednoho člena. Vytvořili jsme tedy seznam potenciálních zájemců, kteří by byli pro klub přínosem a po hlasování byl zvolen Ing. Jaroslav Pařízek. Pan Pařízek má letité zkušenosti v manažerských i trenérských pozicích na všech úrovních hokeje a věřím, že bude tím, již zmíněným, přínosem pro klub," okomentoval kooptaci viceprezident správní rady Filip Novák.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....