Banes Motor České Budějovice
10.01.2023, Tisková zpráva

Společnost Banes bude novým generálním partnerem Motoru!

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Od sezony 2023-24 bude mít českobudějovický hokejový klub generálního partnera, kterým se stane velmi úspěšná jihočeská strojírenská společnost Banes. Majitel společnosti a velký příznivec Motoru Ing. Pavel Baloun podepsal s klubem smlouvu pro následující dva ročníky. Motor na oplátku bude od příští sezony nosit jméno svého generálního partnera v názvu. "O získání generálního partnera jsme usilovali delší dobu a jsme moc rádi, že jednání se společností Banes dospěla do zdárného konce. Získáváme silného partnera, který má dlouhodobý a vřelý vztah k našemu klubu, a věříme, že nám to pomůže posunout klub zase o kousek výš," netajil radost po podpisu smlouvy generální manažer Stanislav Bednařík. "Naše společnost podporuje Motor prakticky od chvíle, kdy ho zdejší bývalí hokejisté znovu postavili na nohy. Moc rád chodím na zápasy do Budvar arény, loňská bronzová medaile byla obrovskou odměnou pro nás všechny. A moc se mi líbí, jak se klub chová k fanoušků i svým partnerům, takže jsem se rozhodl spolupráci s klubem ještě prohloubit," svěřil se po stvrzení kontraktu šéf společnosti Banes Pavel Baloun.

Banes Motor České Budějovice, takový bude minimálně v sezonách 2023-24 a 2024-25 název českobudějovického hokejového klubu. Zaručuje to čerstvě podepsaná smlouva mezi českobudějovickým hokejovým klubem a strojírenskou společností se sídlem v nedaleké Soběslavi. "Vyjednat mnohamilionový kontrakt pro hokejový klub, to je obvykle výsledek několikaleté práce. I my jsme zejména po postupu do extraligy vedli mnohá intenzivní jednání a nakonec se nám podařilo najít generálního partnera přímo v portfoliu našich stávajících sponzorů. Díky tomu, že je pan Baloun dlouhodobě v kontaktu s obchodním manažerem Petrem Míškem, zná naši práci a spolupracuje s námi už prakticky celou dekádu, bylo naše domlouvání velmi příjemné. Opravdu si velice vážíme toho, že se rozhodl Motor takto výrazně podpořit v době, která není pro nikoho jednoduchá," popsal cestu vedoucí k novému partnerství generální manažer klubu Stanislav Bednařík. Pavel Baloun pak vyslovil svá přání do budoucích sezon, které budou spojeny se jménem jeho společnosti Banes: "Rádi bychom přispěli k tomu, aby se Motor pevně usadil mezi hokejovou elitou, kam historicky patří. Tak jako jsme se vždycky snažili, aby si slovo Banes lidé spojili se slovy jako poctivost a kvalita, stejně tak bych si přál, aby lidé vnímali i spojení Banes Motor České Budějovice. Pokud si Motor vezme za svou filozofii Banesu, která zní - co dokáží a umí druzí, to musíme dokázat a umět i my - může se s trochou nadsázky stát i mistrem extraligy. Věřím, že naše spolupráce, která byla prozatím uzavřena na dvě sezony, bude ještě mnohem delší, pokud bude ekonomická situace naší společnosti příznivá a naše spolupráce přinese i lepší výsledky a postavení Motoru v horní polovině tabulky."

Prezident klubu Roman Turek s majitelem společnosti Banes Pavlem Balounem na tribuně Budvar arény, kde ani jeden obvykle na zápasech nechybí


Prezident klubu Roman Turek po podpisu nové smlouvy také netajil svou radost. "Na celé spolupráci si vážím i spojení jihočeské firmy s naším jihočeským klubem. Motor byl vždycky výkladní skříní sportu našeho regionu a podobná propojení nemají jen obchodní charakter, ale ukazují, že Motor je pro jižní Čechy důležitým symbolem, který spojuje fanoušky hokeje na jihu Čech v jednu velkou sportovní rodinu," pochvaloval si zisk nového generálního partnera mistr světa, vítěz Stanley Cupu a od roku 2023 i prezident klubu Banes Motor České Budějovice Roman Turek.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....