Banes Motor České Budějovice
06.11.2020, Klub

Přenosy extraligy pro permanentkáře i nadále zdarma!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Společnost BPA sport marketing extraligovým klubům nabídla možnost sledování Tipsport extraligy na HokejkaTV.cz pro permanentkáře i nadále bezplatně, a to až do doby, dokud se fanoušci nevrátí zpět na stadiony. Takže i přesto, že vás bohužel nemůžeme mít v Budvar aréně, abyste nám fandili napřímo, budeme moc rádi, když nám budete držet palce aspoň doma u přenosů!

Jak se dostat k přenosu na Hokejce?

Pokud už jste následující kroky udělali dříve, stačí se jen přihlásit a sledovat, pokud ne, učiňte následující:

1. Musíte být vlastníkem permanentní vstupenky Motoru.
2. Přihlásíte se na www.hokejkatv.cz do svého účtu. Pokud jej nemáte, musíte se nejprve registrovat a registraci potvrdit.
3. V MENU na levé straně jděte do sekce „Placený obsah“.
4. Vyberte si členství s názvem „KLUB TELH“ a klikněte na „Objednat“.
5. Do pole „Zadej slevový kód“ zadejte velká psací písmena "MCB" a hned za ně kód vaší permanentky, tedy např. MCB123456
6. Kód potvrďte kliknutím na „Použít kód“.
7. Dokončete proces kliknutím na „Objednat předplatné“.
8. Nyní už můžete sledovat streamy z TELH na HokejkaTV.cz – najdete je v MENU v sekci Tipsport extraliga / TELH živě

V případě problémů s registrací můžete kontaktovat podporu HokejkaTV.cz na mailu podpora@hokejka.cz.

Každý slevový kód lze použít jen jednou. Pokud ho tedy někdo zadá před vámi, už nepůjde uplatnit. Co se týká přihlášení a sledování přenosů, můžete se přihlásit a sledovat přenosy v jeden čas pouze na jednom zařízení. Na HokejkaTV.cz se vysílají všechna utkání TELH, kromě exkluzivně vybraných přenosů O2 TV Sport. Na jejich vysílání nemá HokejkaTV.cz práva.

I pokud nemáte permanentku, stále můžete na HokejkaTV.cz sledovat streamy nejen zápasů Motoru, který tím můžete i podpořit. K dispozici jsou dva druhy předplatného: denní za 99 korun a týdenní za 249 korun. Po uhrazení této částky jdou všechny peníze po odečtení DPH a povinných bankovních poplatků přímo klubům.



Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....