Banes Motor České Budějovice
03.04.2024, Zbyněk Rýpar

Motor pořádal turnaj O pohár primátorky města České Budějovice, slaví bronz

Další ročník tradičního turnaje O pohár primátorky města České Budějovice je za námi. Dvoudenní turnaj ročníku 2014 byl znovu velmi dobře obsazen, a to čtyřmi týmy Motoru, dvěma týmy Chomutova, Sparty, Liberce, Ústí nad Labem, Kladna a plzeňských Wolves. Během dvou dnů se odehrály kvalitní zápasy v duchu fair-play ve dvou skupinách. Skupinu A ovládl tým Liberce před Spartou a právě Motorem, ve skupině B zase bylo nejlepší Ústí nad Labem, které za sebou nechalo Kladno a Pilsen Wolves. U samotného vyhlášení pak nechyběla paní primátorka doc. Dr. Ing. Dagmar Škodová Parmová, které byl turnaj věnován, a manažer mládeže Václav Nedorost. Poděkování patří právě paní primátorce a také společnostem MADETA, Pekárna Srnín, G-car, La Casa de Papu, COOP a Fitness 14 za turnajové ceny.

"Letošní ročník Turnaje O pohár primátorky města České Budějovice byl již třetí v řadě a i tentokrát se vydařil. Opět se podařilo pozvat kvalitní týmy z celé republiky, za což se sluší poděkovat předchozímu trenérovi Richardu Heřmánkovi, který turnaj v této kategorii de facto založil a zasloužil se o to, že se k nám týmy každý rok vracejí. Turnaj byl dvoudenní a probíhal na obou plochách Budvar arény. Byly to jedny z posledních zápasů, které hráči této kategorie absolvují na malé hřiště, jelikož příští rok je čeká přechod do žákovské kategorie. Během obou dnů se odehrálo mnoho kvalitních zápasů, díky kterým se mohou děti neustále zlepšovat. Na závěr chci poděkovat všem hráčům a jejich trenérům, rodičům, sponzorům, a všem dalším lidem, kteří se podíleli na organizaci turnaje, ale také městu České Budějovice a Jihočeskému kraji, kteří mládežnický hokej v našem městě dlouhodobě podporují. A už teď se těšíme na další ročník," okomentoval turnaj trenér základny A Filip Čížek.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....