Banes Motor České Budějovice
20.04.2021, Redakce

Mládež Motoru začala se společným tréninkem

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Mladežnická družstva akademie HC České Budějovice zahájila pod vedením trenérů společnou přípravu dle platných epidemiologických opatření.

Po umožnění sportování dvanáctičlenným skupinám rozdělených do dvojic přistoupil i českobudějovický Motor k zahájení letní přípravy mládežnických celků. Příprava bude přizpůsobována dle právě platných opatření.

I přes ztížené a zpřísněné podmínky pro trénování českobudějovičtí trenéři možnost opětovného zahájení společné přípravy kvitují a věří v další fáze rozvolňování, které umožní týmům se připravovat zcela pohromadě při využití dalších způsobů tréninku.

V době zákazu skupinového tréninku trenéři akademie připravovali hráčům individuální tréninky a různá zpestření dlouhého času bez hokeje. Například v soutěži Základen se hráči a hráčky natáčeli při různých individuálních hokejových dovednostech a vítězové z jednotlivých kategorií získali podepsanou hokejku všemi hráči A-týmu Motoru.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....