Banes Motor České Budějovice
20.03.2023, Zbyněk Rýpar

Dorost Motoru se zúčastní Memoriálu Jana Marka

Jindřichův Hradec - V Jindřichově Hradci se odehraje v polovině dubna jubilejní desátý ročník prestižního dorosteneckého turnaje s názvem Memoriál Jana Marka a Motor mezi konkurencí z Čech a Rakouska opět nebude chybět! Motoráci jsou totiž pravidelným účastníkem turnaje a budou usilovat o své historicky třetí vítězství, turnaj ovládli již v letech 2015 a 2021.

Turnaj pro ročníky 2007 a mladší, který pořádá Nadační fond Jana Marka společně s městem Jindřichův Hradec, se odehraje na Zimním stadionu Jana Marka v Jindřichově Hradci v termínu 15. a 16. dubna 2023. Na ledě jindřichohradeckého zimního stadionu se představí pět mužstev - HC Motor České Budějovice, HC Střelci Jindřichův Hradec, HC Sparta Praha, PSG Berani Zlín a EC Red Bull Salzburg. První den turnaje bude po třetím duelu turnaj přerušen a zástupci všech mužstev, přátel a veřejnosti půjdou uctít památku Jana Marka na městský hřbitov v Jindřichově Hradci.


Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....