Banes Motor České Budějovice
11.03.2019, Tisková zpráva

Charitativní utkání vyneslo pro Centrum BAZALKA 150 000 Kč!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Jak už se stalo milou tradicí, i letos ČEZ Motor České Budějovice pořádal utkání, jehož vítěžek putoval na charitativní účely. Letos bylo příjemcem Centrum BAZALKA, které pomáhá dětem s těžkým kombinovaným postižením a s poruchami autistického spektra s přidruženým mentálním postižením. A konečný výtěžek duelu s Frýdkem-Místkem byl úžasný. Centrum BAZALKA získalo zejména díky skvělým fanouškům Motoru 150 000 korun.
První možnost přispět existovala na stadionu, kde byly připravené bazalčí kasičky. Lidé do nich přispěli úžasnou částkou 51 960 Kč. A naoplátku ti nejšťastnější vylosovaní získali skvělé ceny, například dres Aleše Kotalíka, patrona Bazalky, z NHL.

Druhá možnost přispět byla v aukci speciálních dresů pro Centrum BAZALKA, ve kterých duel hráči odehráli. Ta vynesla nádherných 57 900 Kč a také 26 nových majitelů unikátních hraných dresů.

A aby byla celková částka hezky zakulacená, na rovných 150 000 Kč dorovnal výtěžek přímo ČEZ Motor České Budějovice. "Celá charitativní akce měla krásnou atmosféru, užily si ji i děti z Bazalky přímo na stadionu a před zápasem na ledě. A kromě skvělé částky, která se podařila pro Centrum BAZALKA získat, přinesly děti Motoru i štěstí, protože jsme s Frýdkem vyhráli 5:2," hodnotil úspěšnou akci ředitel klubového marketingu Tomáš Kučera.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....