Banes Motor České Budějovice
19.02.2019, Tisková zpráva

Motor hraje pro Bazalku, zápasové dresy už můžete dražit!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Letošní charitativní utkání Motoru bude patřit Centru BAZALKA! To zajišťuje komplexní péči o děti s těžkým kombinovaným postižením a poruchami autistického spektra. Hokejisté do utkání s Frýdkem nastoupí v limitované edici dresů vytvořených pouze pro toto utkání a odehrají v nich celý zápas. Dražit je můžete už nyní na portálu sportovniaukce.cz! Pomáhat, ale i vyhrávat, budete moci i během zápasu.
Jedním z velkých patronů Bazalky je i spolumajitel klubu a bývalý vynikající hráč Aleš Kotalík, který jako cenu pro přispěvatele věnoval i jeden výjimečný dres. "Během zápasu mohou fanoušci podpořit Centrum BAZALKA i koupí soutěžního kuponu a vyhrát díky tomu jednu z pěti hodnotných cen. Mimo jiné i jeden můj hraný dres z NHL," vysvětluje Aleš Kotalík.

Celý výtěžek z prodeje dresů a ze soutěže použije Centrum BAZALKA na hrazení nákladů fyzioterapie pro své klienty. "Velice si vážíme toho, že se náš stacionář těší podpoře veřejnosti a ani klubu ČEZ Motor České Budějovice není péče o postižené děti lhostejná. Dává nám velký smysl spojit charitativní akci se sportovní událostí – sportovci i fanoušci obecně velice dobře chápou význam rehabilitace a myslíme, že je zahřeje právě i ten pocit, že přispívají na fyzioterapii našich klientů," popisuje Vanda Polívková, ředitelka Centra BAZALKA. Vstupenky na utkání lze koupit on-line, těšíme se na vaši návštěvu a pomocnou ruku.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....