Banes Motor České Budějovice
16.12.2003, David Lukeš

Pouzar s Caldrem na lavičce končí

15. prosince se skončila naděje Jaroslava Pouzara a Vladimíra Caldra, že dokáží vyvést tým Českých Budějovic z neutěšené poslední pozice. Právě v pondělí správní rada vzala na vědomí zprávu generálního manažera o situaci v klubu a o provedených personálních změnách. "Na jejich místa byli angažováni Radek Ťoupal jako hlavní trenér, Ladislav Kolda bude jeho asistentem," vysvětlil nám změnu na trenérských postech generální manažer HC ČB ing. Jaroslav Pařízek.
Z jeho úst zazněla i oficiální zpráva vydaná správní radou na jejím včerejším zasedání:

"Na pondělním zasedání správní rada vzala na vědomí zprávu generálního manažera o situaci v klubu a o provedených personálních změnách na trenérských postech. K 15. 12. byli odvoláni trenéři Jaroslav Pouzar a Vladimír Caldr a do funkcí byli jmenováni jako hlavní trenér Radek Ťoupal a asistent Ladislav Kolda. Dosavadní trenéři zůstávají i nadále zaměstnanci klubu, Jaroslav Pouzar jako obchodní manažer a Vladimír Caldr jako sportovní manažer."

K oficiálnímu vyjádření správců klubu podal J. Pařízek i své vysvětlení, proč volba padla právě na dva bývalé hráče Motoru České Budějovice: "Dohodli jsme se s nimi na angažmá do konce sezóny, v rámci dohody je i rok opce. Jsou to bývalí budějovičtí hráči a patrioti. Radek Ťoupal tu už působil jako trenér mládeže, Ladislav Kolda už léta trénuje první ligu. Chtěli jsme místní srdcaře, kteří mají zkušenosti a vztah ke klubu, a právě proto padla volba právě na pány Ťoupala a Koldu."

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....