Banes Motor České Budějovice
18.11.2018, Filip Kortus

Další venkovní zápas, Motor bude hrát v pondělí na ledě posledního Ústí

V sobotu měl Motor díky předehrávce s Havířovem volno, takže další soutěžní zápas ho čeká až v pondělí. Tentokrát se představí na ledě ústeckého Slovanu, který je sice poslední, ale v poslední době se začíná herně i bodově zvedat. Utkání budete moci sledovat skrze textový přenos nebo živě.

Ústí nad Labem

Ústecký Slovan nezažívá povedený vstup do nového ročníku Chance ligy, což svědčí o pouhých čtyřech výhrách z dvaceti tří odehraných zápasů. Severočeši už v probíhající sezoně zažili i sérii třinácti zápasů v řadě bez bodu, na což reagoval bývalý hlavní trenér Jan Čaloun odstoupením. Novým trenérem se stal Tomáš Mareš a v posledních čtyřech utkáních dokázal se svým týmem hned dvakrát vyhrát.

Změny nastaly i hráčské. Na hostování přišel zkušený extraligový útočník Peter Jánský, do obrany se zapojil exreprezentační obránce Vladimír Eminger. Střídavé starty za Slovan má vyřízené brankář Stezka, který se stal v minulém utkání hlavním hrdinou svého týmu. Na ledě Přerova vychytal nulu a zajistil svému týmu plný počet bodů. Ústečtí naopak i nadále postrádají největší hvězdu týmu Jaroslava Roubíka, který je už necelý měsíc na marodce.

Posledních pět zápasů

Přerov - Ústí 0:1
Ústí - Slavia 2:4
Jihlava - Ústí 3:1
Ústí - Benátky 5:2
Vsetín - Ústí 4:2

Sestava z posledního utkání:

Stezka – Eminger, Látal, Weinhold, Jeřábek, M. Zdvořáček, Mert – Jánský, T. Jandus, Melka – Severa, L. Volf, Chrpa – Planý, Kropáček, Jícha – Tůma, Davídek, Krliš.


25. kolo

Ústí nad Labem

ČEZ Motor České Budějovice

Pondělí 19. listopadu, 18:00, ZS Ústí

Z tábora Českých Budějovic

Motor v posledních dvou kolech zabral a po reprezentační přestávce se znovu vrací do formy. V pondělí nejprve jednoznačně přehrál Kadaň 5:0 a ve středu si vyšlápl i na kladenské Rytíře, když vyhrál 3:2. Vítěznou branku obstaral ve třetí třetině Zdeněk Doležal, když krásnou individuální akcí rozhodl celé střetnutí. Do sestavy už se vrátili i marodi Kutlák s Bradleym, kteří odehráli poslední dva zápasy bez sebemenších zdravotních problémů.

Sestava z posledního utkání:

Strmeň – Vydarený, Plášil, Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin – Čermák, R. Přikryl, Heřman – M. Novák, Gilbert, Endál – Šimánek, Dančišin, Babka – Beránek, Bradley, Z. Doležal – Doktor.

Předzápasové okénko Aleše Tottera:

"Do Ústí přišel nový brankář Aleš Stezka a dva noví obránci, jejich obranná činnost se rázem zlepšila. Myslím si, že soupeř bude povzbuzen výsledkem, který uhrál v Přerově. Poprvé v sezoně udrželi nulu, což je pro ně pozitivní. Musíme být koncentrovaní, proměňovat šance. Bude hrát první s posledním, takže je jasné, že si tam jedeme pro tři body. Musíme mít ale pokoru, v pátek jela první Sparta do posledního Chomutova a prohrála 0:5."

Sociální sítě

To nejlepší na konec! Motor za podporu v minulé sezoně odměňoval plaketkou všechny své velké partnery. A nemohl opomenout ani...

JE TO TU ????! Už ve středu 18.9. odstartujeme nový extraligový ročník utkáním proti HC Energie Karlovy Vary ??! Přijď podpořit...

Přípravné období má nejen Banes Motor za sebou, teď už vše spěje k zahájení nového ročníku Tipsport extraligy! Sezónu zahájí...

Prázdniny sice skončily, ale zábava pokračuje!Využijte v sobotu 21. 9. příležitosti řídit nové modely Škoda Superb a Kodiaq v ČEZ...