Banes Motor České Budějovice
06.11.2018, Redakce

Mládež Motoru se stará o výchovný program

Mládež Motoru připravila pro své týmy výchovný program, který podporuje aktivitu na veřejně prospěšných akcích pro získání finančních prostředků.

Od nové sezony rozjela mládež Motoru nový výchovný program. Cílem programu je v rámci všeobecné výchovy naučit hráče klubu uvědomit si odpovědnost k našemu městu, jeho životnímu prostředí, jeho spoluobčanům a zajistit aktivní účast členů klubu na veřejně prospěšných, sociálních a charitativních projektech a projektech zaměřených na pomoc handicapovaným lidem.

Program řídí manažer a metodik mládeže, trenérská rada a i hlavní trenéři mládežnických týmů. Každý tým klubu je povinen zúčastnit se dvou libovolně vybraných veřejně prospěšných akcí ze seznamu zpracovaného klubem pro každou sezonu.

Zájmem klubu je, aby se týmy svojí vlastní aktivitou zasloužily o získání kreditů. Za určitý počet je možný zisk finanční podpory, klubem budou primárně spolufinancovány soustředění týmů. V případě, že budou financování soustředění zajištěno, mohou týmy využít finanční prostředky dle vlastního rozhodnutí týmů. Mezi aktivity patří například účast na charitativních bězích, zametání ledu při zápasech A-týmu Motoru nebo akce Ukliďme svět.

Jednou z aktivit mládežnických týmů byla účast na plánované akci 72 hodin - Uklidíme Branišovský les. text

text

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....