Banes Motor České Budějovice
02.11.2018, Filip Kortus

Před reprezentační pauzou čeká Motor duel v Prostějově

Druhé utkání za sebou na ledě soupeře čeká budějovický Motor. Svěřence Václava Prospala čeká duel v Prostějově, kde je nečeká nic lehkého. Domácím se v poslední době nedaří, ale na domácím kluzišti dokáží být velice nepříjemní. Úvodní buly bude vhozeno v 17:00. Utkání budete moci sledovat skrze textový přenos nebo živě.

Náš soupeř - Prostějov

Jestřábům se v dosavadním průběhu nedaří podle představ. Zatím jsou na průběžné deváté příčce, když v posledních třech zápasech získali jen bod. Navíc je trápí velká marodka, když mimo hru jsou Nouza, Račuk i Meidl.

Prostějov je v průběžné tabulce nejčastěji skórujícím týmem v soutěži a projevuje se to na individuálních statistikách. Celému bodování Chance ligy vládne Tomáš Divíšek (11+16), v první desítce je i exbudějovický Tomáš Nouza (12+11). Jedničkou mezi gólmany Prostějova je Jakub Neužil, mezi obránci se daří Janu Zdráhalovi.

text

Posledních pět zápasů

Přerov - Prostějov 4:3sn
Prostějov - Slavia 3:6
Jihlava - Prostějov 8:2
Prostějov - Benátky 5:1
Vsetín - Prostějov 6:3

Sestava Prostějova z posledního utkání:

Štůrala – Krejčí, Holland, J. Zdráhal, Miromanov, Havlík, Mikliš, D. Kolář – Karpov, Divíšek, Žálčík – L. Luňák, Venkrbec, Dvořáček – Starý, Kverka, Prokeš – Matýs, Žukenov, Antoníček.


21. kolo

Jestřábi Prostějov

ČEZ Motor České Budějovice

Sobota 3. listopadu, 17:00, Zimní stadion Prostějov

Z tábora Motoru

Jihočeši v posledním ligovém zápase přišli o sérii výher dlouhou šest utkání v řadě za sebou. Prohráli totiž překvapivě na ledě Benátek, když o všechny body přišli ve třetí třetině. Jedinou branku Jihočechů zaznamenal mladík Martin Beránek. V brance by se podle všeho měl znovu představit Jan Strmeň, jelikož Petr Kváča je na měsíčním hostování v Třinci.

Sestava z posledního utkání

Strmeň – Plášil, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Fillman, Kachyňa – Babka, R. Přikryl, Čermák – Endál, Gilbert, M. Novák – Z. Doležal, Šimánek, Heřman – Doktor, Dančišin, Beránek.

Předzápasové okénko Aleše Tottera:

"Čeká nás zkušený manšaft, který cílí minimálně mezi nejlepší čtyři týmy. Mají výborné přesilovky, na které nasazují speciální formace. Početní výhody a nevýhody budou velmi důležité, musíme být disciplinovaní. Mají pár útočníků mimo hru, což může speciální formace ovlivnit. Od začátku sezony jsme ještě ani jednou neprohráli dvakrát za sebou, takže věřím, že to bude platit i po sobotě."

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....