Banes Motor České Budějovice
05.10.2018, Filip Kortus

Motor čeká těžký duel na ledě nepříjemné Třebíče

V sobotu čeká Motor jedenácté kolo Chance ligy na ledě Třebíče. Jihočechům se zatím na venkovních kluzištích moc nedaří a nyní je čeká další náročné utkání. Zápas v Třebíči startuje v 17:30 můžete ho sledovat skrze videopřenos živě nebo bude k dispozici také textový přenos.

Náš soupeř - Třebíč

Uplynulý ročník měla Třebíč velkou smůlu. Kvůli změně formátu soutěže nepostoupila do play off, protože obsadila první nepostupové místo. Vyřazovací část jim nakonec utekla o pouhé dva body. Po sezoně přišla pro tým z Vysočiny další rána. Kariéru ukončili zkušení matadoři Erat s Dolníčkem, kteří několik let patřili k největším oporám.

V úvodu nového ročníku se Třebíčským daří tak napůl. Střídají příznivé výsledky s těmi nepříznivými a zatím jim patří pozice v druhé polovině tabulky. Naposledy prohráli na ledě prvního Přerova, před tím doma přetlačili Slavii. Zatím se daří nové posile Adamu Raškovi, produktivní je i Lukáš Nedvídek.

text

Posledních pět zápasů Třebíče v Chance lize

Přerov - Třebíč 3:1
Třebíč - Slavia 2:1sn
Jihlava - Třebíč 6:3
Třebíč - Benátky 1:0
Vsetín - Třebíč 4:3

Sestava Třebíče z posledního utkání:

Dostál – Bilčík, R. Čermák, Vl. Brož, Nedbal, V. Čejka, D. Mikyska, Furch – Süss, Raška, Střondala – Kusko, Nedvídek, P. Kratochvíl – Tadeáš Král, Mlynář, Paták – Havlát, Škvrně, M. Novák.


11. kolo

Horácká Slavia Třebíč

ČEZ Motor České Budějovice

Sobota 6. října, 17:30, KHNP arena

Z tábora Motoru

Jihočeši naposledy uspěli na domácím ledě, když přehráli ústecký Slovan. Dvakrát se trefil Miloslav Čermák, který se dostává do slibné formy a už je zároveň nejlepším střelcem Motoru. V úvodu sezony se Motoru příliš nedaří na venkovních kluzištích, když ze čtyř utkání dvakrát prohrál. Podaří se mu navázat na výhru proti Ústí a uspěje na ledě Třebíče?

Sestava z utkání proti Ústí

Kváča – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – Čermák, Gilbert, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, P. Novák – M. Novák, Bradley, Heřman – Šimánek, R. Přikryl, Babka.

Předzápasové okénko Aleše Tottera:

"K venkovním zápasům musíme přistupovat lépe. Zlepšit musíme sebevědomí a zvýšit pracovitost. Třebíč je velice kvalitní a agresivní tým, doma je o to více silnější. Mají v týmu plno mladých hráčů, kteří mají blízko ke Kometě Brno. Je to pro nás další krok, abychom dokázali zvládat venkovní zápas. Musíme odčinit porážku v Havířově a zlepšit dojem z posledního zápasu."
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....