Banes Motor České Budějovice
26.11.2003, David Lukeš

Kostourek se vrací z Chomutova

V pátečním extraligovém zápase ve Zlíně by měl českobudějovický dres navléknout křídelní útočník Milan Kostourek. Pokud se tak stane, odbude si po třech letech obnovenou premiéru v A-týmu HC ČB i v seniorské nejvyšší soutěži. Naposledy nastoupil v sezóně 2000/01 na jedinné utkání. Budějovický klub si šikovného útočníka stáhnul z hostování v Chomutově.
Severočeský klub kraluje 1. lize a Kostourek mu k tomu pomohl ziskem 21 bodů (8+13) ve stejném počtu zápasů. Za jeho výkony hovoří nejen čísla, ale i referáty ze severočeských hokejových kruhů. "Ano je to pravda, Milana jsme stáhli z hostování v Chomutově. Jeho status je nyní takový, že dostane šanci u nás a v Chomutově bude na střídavém startu. Do tréninku by se měl zapojit už zítra s tím, že bude k dispozici trenérům pro páteční zápas ve Zlíně. Jeho stažením chceme pomoci našemu útoku, který se v současné době trápí. Záleží na Milanovi, jak svojí šanci chytí," potvrdil nám ve středečním odpoledním telefonickém minirozhovoru GM HC České Budějovie ing. Jaroslav Pařízek.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....