Banes Motor České Budějovice
19.06.2018, Klub

Během sezony Motor díky partnerům výrazně vylepšil vybavení

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Za poslední rok se zázemí hráčů a trenérů všech věkových kategorií v ČEZ Motoru České Budějovice velmi zlepšilo, za což klub děkuje svým partnerům, kteří vybavení dodali či na něj finančně přispěli.

Denní místnost

Kuchyni, ve které se vyfotil slovinský olympionik Žiga Pavlin, vybavila českobudějovická společnost ELEKTRO Novák CB, s.r.o. a za sezením u kuchyně pak stojí společnost NEUK, s.r.o. z Vlachova Březí.

Kancelář trenérů

Nábytek a stoly do kanceláře trenérů dodala společnost Precis Hluboká, s.r.o. Kancelářské vybavení, jako jsou židle či křesla dodala společnost Imego, s.r.o.

Šatna trenérů

Šatnu trenérů vybavila společnost Gastro Production, s.r.o.

Kancelář managementu

Firma Gastro Production, s.r.o. vybavila také kancelář vedení klubu, kde dodala nerezové podnože u stolů. Nábytek a stoly pak zajistila firma Precis Hluboká, s.r.o. a skleněné desky na stoly jsou od kaplické firmy Isotherm, s.r.o.

Spinningový sál

Novou místnost na spinning a úpravy posilovny nechalo na stadionu zřídit město České Budějovice.

Hráčské kabiny mládeže

Město České Budějovice se společně s ředitelem sportovních zařízení města panem Ing. Tomášem Novákem také podílelo na nových šatnách pro mládežnické oddíly.

Nádoby na led a výrobníky ledu

Nádoby s ledem, které slouží k rychlejší regeneraci hokejistů dodala společnost Gastro Production, s.r.o. z Kamenného Újezdu. Nezbytné ledovače dodala akciová společnost Sinop CB.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....