Banes Motor České Budějovice
12.03.2018, Denisa Józsová

Mládež: Pozvánka na víkend

Je před námi další víkend, a to znamená další porci utkání mládežnických kategorií. Junioři se představí jednou doma a jednou venku. Staršímu dorostu začíná play-off, které začne dvěma zápasy v Budvar aréně. Mladší dorostenci se představí dvakrát doma.

Junioři

Českobudějovičtí junioři nerozehráli nadstavbovou skupinu dobře, v prvních třech zápasech nedokázali bodovat, což znamenalo těžkou pozici pro případný postup do play-off. Poté se sice Jihočechům podařilo zvítězit na ledě Vítkovic, jenže od té doby pokaždé prohráli. Již teď je jasné, že Motor se do vyřazovacích bojů nepodívá a čekají ho dvě poslední utkání v sezóně. První z nich odehrají v Budvar aréně 15.3. od 18:15 proti Vítkovicím. V tom druhém se představí 16.3. na ledě Komety, kde je úvodní buly naplánováno na třináctou hodinu. Nejproduktivnějším hráčem sezóny se stane Milan Dančišin, jenž doposud získal 40 bodů (18+22). Na druhého Jakuba Doktora má náskok hned čtrnácti bodů.

Zápas proti Vítkovicím bude možné sledovat zde.

Zápas proti Kometě bude k dispozici zde.

Starší dorost

Starší dorostenci se již mohou těšit na boje v play-off, ve kterých se střetnou s Kometou Brno. Podrobnější informace o této sérii můžete najít zde.

Mladší dorost

Mladší dorostenci si zajistili postup do play-off již v první fázi sezóny, kdy předvedli strhující finiš. Od té doby se jim ale nedaří. V současné době drží nelichotivou sérii patnácti! porážek v řadě. Naposledy vyhráli na domácím ledě proti Liberci, jenže tato výhra je datována do 21.12. 2017. Nejproduktivnějším hráčem je stále Pavel Novák, který si připsal 39 bodů (25+14), přičemž odehrál jen dvanáct utkání. První ze dvou domácích utkání je čeká 15.3. od 15:00 proti Chomutovu. Druhý zápas čeká Jihočechy v rámci vyřazovacích bojů, kde se Motor střetne s Litvínovem. Zápas se odehraje 18.3. od 16:00.

Zápas proti Chomutovu bude možné sledovat zde.

Zápas proti Litvínovu bude k dispozici zde.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....