Banes Motor České Budějovice
14.02.2018, Tisková zpráva

Trenéři a vedení navštívili Madetu

ČESKÝ KRUMLOV — Před blížícím se play-off byli pozváni trenéři s vedením ČEZ Motoru České Budějovice na zajímavou exkurzi u jednoho z hlavních partnerů klubu. V českokrumlovském závodě společnosti MADETA a. s. si prohlédli jak výrobní prostory závodu, tak překrásné prostory štol, a absolvovali ochutnávku luxusních jihočeských sýrů od Madety. Generální ředitel společnosti Ing. Milan Teplý popřál do rozhodující části sezony trenérům vše nejlepší a samozřejmě nebude chybět při podpoře klubu přímo v aréně.
Český Krumlov, to je sice rodiště trenéra Motoru Mariana Jelínka, přesto pro něj byla exkurze místními štolami, z nichž udělala Madeta překrásné prostory, novinkou. Nechyběli ani jeho asistenti a samozřejmě i vedení klubu. "Madeta je jedním ze základních pilířů mezi našimi partnery, nikdy jí nezapomeneme, jak významně se podílela na znovuzrození klubu. Pozvání do závodu i reprezentačních prostor štol v Českém Krumlově si od pana Teplého velmi ceníme," shrnul návštěvu prezident klubu Roman Turek. Spojení Madety a Motoru je zkrátka velmi vřelé a jeho budoucnost je i budoucností hokeje v Českých Budějovicích.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....