Banes Motor České Budějovice
07.02.2018, Adam Pavlíček

Mládež: Pozvánka na víkend

Další víkend je tu a s ním také zápasy mládežnických týmů. Tento víkend se v Budvar aréně představí starší a mladší dorost. Starší z výběrů dvakrát, mladší jednou.

Starší dorost

Starší dorostenci měli skvělou sérii, jež čítala osm zápasu bez prohry. Devátou výhru svěřencům Radka Bělohlava a Milana Dančišina nedovolily až Vítkovce, které na svém ledě Motor přetlačili v poměru 4:2. Českobudějovičtí si však poradili například se Salcburkem, a to hned v obou vzájemných zápasech. V pohledu na tabulku najdeme starší dorost na pátém místě. Nejproduktivnějšími hráči jsou dlouhodobě Jakub Čížek a Pavel Novák. Tento víkend odehrají starší dorostenci obě utkání na domácím kluzišti. Od 15:30 v pátek přivítají Kladno, o den později od 12:30 pražskou Slavii.

Onlajn přenos na zápas s Kladnem naleznete zde.

Na utkání proti pražské Slavii poté zde.

Mladší dorost

Naopak mladšímu dorostu se nedaří, drží si totiž nepříznivou sérii šesti proher. Nejblíže k výhře bylo v utkání proti Chomutovu, ve kterém Českobudějovičtí padli 4:5 po samostatných nájezdech. Ve skupině o pozici do play-off o závěrečný turnaj jsou mladší dorostenci poslední. Nejproduktivnějším hráčem se za dvanáct zápasů stihl stát Pavel Novák, za ním je Jan Janoch. Utnout nepříznivou sérii se pokusí mladší dorost proti Spartě ve čtvrtek od 18:00 a také proti Litvínovu, a to až v pondělí od 17:00.

Utkání proti Litvínovu můžete sledovat zde.

Zápas proti Spartě bude možné sledovat zde.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....