Banes Motor České Budějovice
11.11.2003, David Lukeš

Proč nás chodí na hokej tak málo?

Respektive proč pořád ohlašují tak málo diváků, když jsou tribuny čím dál tím víc zaplněné? To si říká nejeden z příznivců HC ČB v průběhu domácích střetnutí po zveřejnění údaje o počtu platících diváků. Se zlepšujícími se výkony a výsledky našich hokejistů se ochozy Budvar Arény zaplňují čím dál tím více a tlak na pořadatele a pokladníky se v souvislosti s oficiálními údaji o počtu diváků zvyšuje. Proto jsme se rozhodli dát slovo hlavnímu pokladníkovi HC ČB p. Firmanovi.
Ten nabízí jeden z pohledů na věc:

"K stání je určeno 550 vstupenek, které jsou vždy vyprodány a při pohledu na sektor k stání je obsazen pouze cca 200 diváky. Těch řekněme 350 zbývajících příznivců obsazuje neprodané sektory k sezení a tím vzniká dojem, že je stadion více zaplněn. Sektory za brankou B2, B3, B4, D1 - D4, které bývají dosti obsazené se již dlouho neprodávaly. Opět vzniká dojem plného stadionu. Počítač, který tiskne lístky nám dává přesný přehled o počtu vytiskuntých vstupenek a s tímto programem nelze nijak manipulovat. Připravujeme kamerový systém, který ohlídá vstupy na stadion, vše je v jednání. Naší povinností je razantně vylepšit práci pořadatelů."

J. Firman

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....