Banes Motor České Budějovice
19.11.2017, Klub

Motor bude v rámci charitativního týdne WSM ligy pomáhat sluchově postiženým dětem

ČESKÉ BUDĚJOVICE — I do druhého ročníku charitativního týdne WSM ligy se samozřejmě zapojí ČEZ Motor České Budějovice. Hlavní částí bude sbírka pomůcek, která bude probíhat ve středu 22. listopadu před utkáním s Kladnem. Sbírat se budou POUZE školní potřeby, výtvarné pomůcky, popřípadě dětské hry (deskové, karetní...), dále třeba psací potřeby (pastelky, fixy, pera...), sešity, bloky na psaní i kreslení, barevné papíry, čtvrtky, vodovky, voskovky, tempery, pravítka, kalkulačky, nůžky, štětce, modelína atd. Tedy nikoli hračky! Vše nemusí být nové, pokud budou věci v dobrém zachovalém stavu. Vybrané věci pak díky iniciativě Motorfans poputují do MŠ, SŠ a ZŠ pro sluchově postižené v Riegrově ulici v Českých Budějovicích. Vybírat se bude u všech vchodů do arény.
V rámci Charitativního týdne WSM Ligy se uskuteční také benefiční dražba hokejových propriet, do které půjde i podepsaný dres Václava Nedorosta. Probíhá na webu sportovniaukce.cz a nechybí ani další podepsané dresy, hokejky nebo zážitkové ceny.

Výtěžek z akce poputuje na konto Klokánka, který částku rozdělí do svých domovů po celé republice. Klokánek je projekt Fondu ohrožených dětí, jehož cílem je nabídnout dětem namísto ústavní výchovy přechodnou rodinnou péči na dobu, dokud se nemohou vrátit zpět do své rodiny, nebo dokud pro ně není nalezena trvalá náhradní rodinná péče (osvojení, pěstounská péče, svěření do výchovy třetí osoby).
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....