Banes Motor České Budějovice
24.10.2017, Adam Pavlíček

Mládež: Pozvánka na víkend

Mládežnické týmy Motoru jsou opět připraveny k víkendovým soubojům. Juniorka, starší a mladší dorost mají v plánu sehrát dvě utkání. Nejstarší mládežnický tým, tedy juniorka, odehraje obě utkání venku. Oba dorosty poté destinace, kde budou hrát, prostřídají.

Juniorka

Juniorka se minulý víkend téměř po čtrnácti dnech vrátila do bojů o body do tabulky. První utkání prohrála smolně o gól, ale v tom druhé proti Vítkovicím si musela spravit chuť! Ještě tři minuty sice na druhé ledové ploše Budvar arény prohrávala 1:3, ale ještě do konce zápasu stihla utkání otočit ve svůj prospěch na 4:3 a celé utkání dovedla do vítězného konce. V tabulkovém postavení si ale svěřenci Ladislava Koldy nevedou zcela podle představ. Čtrnácté místo totiž není zcela určitě to, na kterém by juniorka chtěla být. Posunout se výše bude mít možnost na ledě Olomouce, kde se představí v pátek od 17:30, a také ve Zlíně. Tam se vydá o den později, tedy v sobotu. Úvodní buly tohoto zápasu je naplánováno na 12:30.

Zápas s Olomoucí bude možno sledovat zde.

Utkání mezi Zlínem a Motorem bude možné sledovat zde.

Starší dorost

Starší dorost válí! Jinak to snad ani říct nejde. Ačkoliv se mu úplně nevyvedl uplynulý víkend podle očekávání, tak dokázal z prvního místa ve své tabulce sesadit Hradec Králové a s šestibodovým náskokem celé skupině C vévodí. Starší dorost započne první souboj již ve čtvrtek a to na vlastním ledě, kde bude moci oplatit prohru Pardubicím právě z minulého víkendu. V sobotu od půl dvanácté ho poté čeká souboj s Havlíčkovým Brodem, se kterým ještě v sezóně neztratil ani jeden bod. Stále je nutné poukázat na výkony Jakuba Čížka. Útočník Motoru si stihl připsat již třicet kanadských bodů a ve skupině C vede jak v počtu vstřelených gólů, tak také v počtu přihrávek.

Utkání staršího dorostu s Pardubicemi bude možné sledovat zde

Zápas s Havlíčkovým Brodem poté zde

Mladší dorost

Mladšímu z dorostů se podařilo odrazit se od nevydařeného úvodu sezóny a nyní se nachází v tabulce na sedmém místě. Jestliže by ale mladší dorost přes víkend uspěl, mohl by se posunout až na hezké čtvrté místo! Podruhé v sezóně vyzvou svěřenci Radka Kampfa celek z Jihlavy. V úvodu sezóny si Motor z Horáckého zimního stadionu odvezl prohru, nyní bude chtít na svém ledě nějaký bod určitě urvat a oplatit tak svému sokovi, který má shodně bodů, prohru. V Budvar aréně započne souboj s Jihlavou již v 11:45. O dva dny později vycestují mladší dorostenci k dalšímu soupeři z Vysočiny, konkrétně do Havlíčkova Brodu. Právě toto sobotní utkání je naplánované na 14:00.

Utkání proti jihlavské Dukle můžete sledovat zde

Utkání s Havlíčkovým Brodem můžete sledovat zde

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....