Banes Motor České Budějovice
10.04.2017, Tisková zpráva

Reakce na karlovarský podnět pro disciplinární komisi

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Na článek na webu hokejkv.cz a podnět, který podal karlovarský klub disciplinární komisi ČSLH, reaguje generální manažer ČEZ Motor České Budějovice Stanislav Bednařík.
Vyjádření generálního manažera Karlových Varů pana Miroslava Vaňka na oficiálním webu HC Energie Karlovy Vary a podnět karlovarského klubu pro disciplinární komisi ČSLH považujeme za snahu známou spíše z politických kruhů na odlákání pozornosti od skutečných problémů, které zjevně karlovarský klub má. Výkon rozhodčích ve vzájemném duelu byl standardní.

Pokud má, podle vyjádření pana Vaňka, Motor jako jedinou zbraň přesilové hry, pak Karlovy Vary nemají proti týmu z nižší soutěže zbraň žádnou. Možná krom mediálních výlevů svého generálního manažera. Včerejší utkání svojí sportovní kvalitou spíše připomínalo naše letošní zápasy ve WSM lize se sestupujícím Mostem, než souboj s týmem z extraligy.

Jediné, co by měla disciplinární komise případně řešit, jsou výroky pana Vaňka, kde zejména ničím nepodložená a lživá tvrzení o tom, že „mají hráči (Motoru) jednoznačné zadání zkoušet to na rozhodčí, jak se dá,“ jsou absolutně za hranou a poškozují dobré jméno našeho klubu, extraligy i celého českého hokeje. Žádný podnět disciplinární komisi na přezkoumání jednání pana Vaňka ale zasílat nebudeme, stížnosti ať podávají ti zoufalí.

Stanislav Bednařík
generální manažer
ČEZ Motor České Budějovice

Na závěr přikládáme videa údajného simulování Michala Chovana a Štěpána Hřebejka. Nechť si udělá obrázek každý sám.




Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice