Banes Motor České Budějovice
06.02.2017, Klub

SLIM CUP 2017 ovládl domácí MOTOR

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V neděli 5.února 2017 se v Budvar aréně uskutečnil již třetí ročník turnaje ročníku 2008 SLIM CUP.
Turnaje se zúčastnily celky zvučných jmen jako HC Sparta Praha, HC Plzeň, HC Klatovy a Piráti Chomutov. Hrálo se dle pravidel minihokeje na dvou plochách. Týmy byly rozděleny na skupinu A, B a každá ze skupin byla samostatně hodnocena. Hrál se pohledný, vyrovnaný hokej se spoustou již opravdu hokejových momentů. 

Součástí turnaje bylo i individuální ocenění pro nejužitečnějšího hráče turnaje a nejlepšího brankáře. Nejužitečnějším hráčem se stal (dle hodnocení trenérů) ve skupině A Jiří Maxa z HC Klatovy a ve skupině B domácí Tomáš Hřebík. Mezi gólmany ve skupině A vynikal domácí Vojtěch Jelínek a ve skupině B Jakub Sležek z týmu Piráti Chomutov. Pro zpestření a pobavení hráčů se uskutečnila dovednostní soutěž trenérů, ve které se nejvíce dařilo trenéru Pirátů z Chomutova. 

Při vyhlášení výsledků turnaje byly odměnou pro všechny hráče nejen lesknoucí se medaile na krku a poháry, ale také blahopřání a potřesení rukou s hokejovými reprezentanty Jiřím Novotným a Václavem Nedorostem. 

Rád bych touto cestou poděkoval za spolupráci s uspořádáním turnaje Ivaně Bartošové z HC Motor České Budějovice a panu Bronislavu Kamlachovi. Věřím, že jsme úspěšným uspořádáním letošního 3. ročníku turnaje nakročili k uspořádání 4. ročníku v příštím roce 2018.

                                                                                                  Stanislav Jelínek, obchodní ředitel společnosti SLIM


Konečné výsledky turnaje SLIM CUP 2017

Skupina A

1. HC MOTOR České Budějovice
2. HC Klatovy
3. Piráti Chomutov
4. HC Sparta Praha
5. HC Plzeň


Skupina B

1. Piráti Chomutov
2. HC MOTOR České Budějovice
3. HC Sparta Praha
4. HC Plzeň
5. HC Klatovy