Banes Motor České Budějovice
08.01.2017, Tisková zpráva

David Kuchejda opouští Motor

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Motor intenzivně jedná o příchodech hráčů, kteří by mu měli pomoci k úspěchu v play-off a baráži, ale přičíst musí i jednu ztrátu. Na vlastní žádost odchází z Českých Budějovic útočník David Kuchejda. Jeho kroky míří do Německa.
V první sezoně znovuzrozeného Motoru byl Kuchejda klíčovým hráčem a fandové ho zvolili i hráčem sezony. Jak šel čas, tak jeho role v týmu poněkud slábla, a to je důvodem k tomu, že si hledal jiné angažmá. "David nebyl spokojen s vytížením v zápasech a našel si mezitím jiné angažmá. My v naší situaci zrovna nevítáme odchod útočníka, snažili jsme se Davida přesvědčit, aby zůstal. Ten tak ještě odehrál dva zápasy, aby nám při marodce vypomohl, ale názor nakonec nezměnil, a tak odchází. Je nám to líto, na druhou stranu nemůžeme a hlavně nechceme nikoho držet v týmu násilím. Davidovi přejeme, ať se mu daří, my už za něj intenzivně hledáme náhradu," vysvětlil situaci kolem odchodu generální manažer ČEZ Motor České Budějovice Stanislav Bednařík.

"Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za to, jak se tu ke mně po celá ta léta chovali. V Českých Budějovicích už jsem doma, určitě jsme se s vedením nerozešli ve zlém a věřím, že se třeba ještě naše cesty spojí," vzkázal fanouškům před odchodem David Kuchejda.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice