Banes Motor České Budějovice
10.11.2016, Tisková zpráva

Motor si pojistil obránce Pavlina a Fillmana až do roku 2019!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Velmi povedené příchody dvou zahraničních obránců, tak se dají jednoznačně z pohledu vedení i fanoušků hodnotit angažmá slovinského obránce Žigy Pavlina a kanadského beka Mitche Fillmana. A protože spokojenost je vzájemná, rozhodlo se vedení klubu oba defenzivní štíty podepsat na delší dobu. "S oběma hráči jsme spokojení, jim se v našem klubu také líbí, takže jsme se dohodli na nových dvouletých kontraktech," spokojeně konstatoval generální manažer Stanislav Bednařík.
Obrovský přehled, hlava neustále nahoře, výborná rozehrávka, ale i patřičná tvrdost, to je Mitch Fillman. A prakticky totéž, ještě podtržené nebývalou produktivitou (21 zápasů, 5 gólů, 18 bodů), to je účastník posledních olympijských her Žiga Pavlin. Není divu, že po povedeném začátku sezony dochází k prodloužení plánované spolupráce. "Snažíme se mužstvo budovat do budoucnosti, s výhledem na cíle, které máme. A jak my ve vedení, tak trenéři, jsme přesvědčeni, že oba tihle obránci budou i nadále oporami. Proto jsme s nimi podepsali nové kontrakty až do dubna 2019," rozvedl důvody a podmínky spolupráce generální manažer Bednařík. "Oba hrají na pravou stranu, což je mezi obránci nedostatkové zboží, a jako cizinci skutečně svými výkony splňují naše vysoké nároky. Jsme rádi, že i jim se v Motoru líbí a chtějí s ním spojit svou budoucnost," dodal Bednařík. Oba urostlí chasníci by tak měli být oporami českobudějovického týmu po další dvě a půl sezony.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....