Banes Motor České Budějovice
08.11.2016, Michal Špírek

OFFLINE: Ptali jste se hlavního trenéra Antonína Stavjani!

Trenér Antonín Stavjaňa je prvním v sezóně, kdo bude odpovídat na otázky příznivců Motoru v offline rozhovoru. Ptali jste se do čtvrtečního poledne na to, co vás zajímá, už brzy budou zveřejněny odpovědi!

Antonín Stavjaňa se narodil v roce 1963 ve Zlíně, za který nasbíral i první starty v hokejové nejvyšší soutěži a po působení v dresu Dukly Trenčín zde hrál také mezi lety 1984 až 1990. Pak si výborný obránce zkusil zahraniční angažmá - ve Finsku hrál za JoKP Joensuu, ve Švédsku za tým HV71. V sezóně 1994/1995 se vrátil do české ligy a čtyři roky hájil barvy Vsetína - a čtyřikrát se radoval ze zisku mistrovského poháru.

Za českou a československou reprezentaci odehrál celkem 231 utkání, je dvojnásobným mistrem světa (1985, 1996) a hned čtyřnásobným bronzovým medailistou.

Hned po ukončení hráčské kariéry se Stavjaňa začal soustředit na dráhu trenéra - stal se hlavním trenérem Zlína, Třince, Trenčína, Slovanu Bratislava, Karlových Varů a Košic. Tři poslední sezóny před příchodem do Motoru trénoval ve slovenské nejvyšší soutěži Nitru, se kterou v minulé sezóně dokonce vyhrál mistrovský titul.

!!! OTÁZKY NA ANTONÍNA STAVJAŇU POKLÁDEJTE ZDE !!!
Děkujeme fanouškům za zaslané otázky, už brzy na ně hlavní trenér ČEZ Motor odpoví!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....