Banes Motor České Budějovice
02.06.2016, Klub

Vedení Motoru bylo pozváno na recepci s prezidentem republiky

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Oficiální návštěvu v Jihočeském kraji absolvuje prezident České republiky Miloš Zeman. Součástí jeho návštěvy byla i slavnostní recepce, na kterou byli hejtmanem kraje Jiřím Zimolou pozvány největší osobnosti společenského života v kraji. Nechyběli mezi nimi ani zástupci ČEZ Motor České Budějovice Roman Turek a Stanislav Bednařík. Prezident klubu mimo jiné předal hlavě státu na památku i speciální dres Motoru.
Už v roce 1931 byli zástupci našeho klubu velmi blízko tomu, aby získali pohár prezidenta republiky Masaryka, který tehdy náležel hokejovému mistru. Tehdy chybělo k setkání s hlavou státu několik minut, nakonec pohár převzal tým LTC Praha. Během letošní oficiální návštěvy už setkání s nejvyšším představitelem státu proběhlo. Oficiální recepce pro prezidenta Zemana pořádaná hejtmanem Jiřím Zimolou, to byla přehlídka velkých jihočeských osobností zejména ze světa byznysu, nechyběl třeba ředitel Budvaru Jiří Boček nebo ředitel Madety Milan Teplý. A pozvání přišlo i zástupcům nejpopulárnějšího sportovního klubu v Jihočeském kraji. Roman Turek tak mohl prezidentu Zemanovi předat dres klubu, který mu bude setkání připomínat. Přestože prezident není největším sportovním fanouškem, dobře věděl, že dárek přebírá od významné hokejové osobnosti. Oficiální pozvání na slavnostní recepci je důkazem, že hokej na jihu Čech má obrovskou podporu fanoušků a požívá velmi vysoké prestiže.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....