Banes Motor České Budějovice
08.03.2016, Denisa Józsová

Hlavní trenér juniorů Kupka: Na play off se těšíme jako každý jiný tým

Před startem play off jsme vyzpovídali hlavního trenéra juniorů Milana Kupku. Juniorům se podařilo posoupit do další fáze soutěže po sedmi letech. Jejich soupeřem je tým Chomutova, který skončil po základní části na pátem místě a je papírovým favoritem.

Jak se těšíte na play off a na vašeho soupeře z Chomutova?

Na play off se samozřejmě těšíme jako každý jiný tým. Je trochu škoda, že nemáme lehčího soupeře. Měli jsme být v tabulce výše, bohužel jsme si pár zápasů prohráli sami, a díky tomu hrajeme s velice kvalitním soupeřem jako je Chomutov.

Vaše cíle v play off?

Samozřejmě, že do play off se jde vždy s nejvyššími cíli, ale s ohledem na soupeře to bude velmi těžké. S Chomutovem jsme v této sezóně dvakrát prohráli, ale budeme se snažit tyto prohry odčinit v následujících zápasech

Tým juniorů nedávno převzal Luboš Rob st., co zatím říkáte na spolupráci?

S Lubošem se známe dlouho, dokonce jsem ho dříve trénoval. Spolupracuje je na dobré úrovni

Jak to bude s hráči z Áčka? Budou Vám k dispozici nebo budou dále hrát za A tým?

Všechno záleží na dnešním zápase. (Motor vyhrál 6:5 – pozn. red.) Když vyhrají, pak bychom nejspíše mohli mít k dispozici Kváču, Točíka a Prokeše. Kdyby prohráli, tak by nejspíše zůstali s Áčkem. Teoreticky by za nás mohl hrát i Luboš Rob ml., ale ten spíše zůstane u A týmu po celou dobu.

Jak to vypadá s Gumanem?

Tomáš už začal po zranění trénovat s celým týmem, ale k ostrému zápasu to ještě není.

Jak to vypadá s marodkou, jsou zranění i jiní hráči?

Kromě Gumana není nikdo dlouhodobě zraněný.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....