Banes Motor České Budějovice
17.02.2016, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Nadcházející víkend sehrají většinu svých zápasů budějovičtí mládežníci na hřištích soupeřů. Do konce všech soutěží zbývá několik posledních kol základních (juniorka) resp. nadstavbových (dorosty) částí.

Juniorka

Juniorku čekají dvě venkovní utkání. V prvním zápase ve čtvrtek 18.2. se utkají s celkem HC Kometa Brno, který v minulém kole utržil debakl v Hradci Králové. Utkání začíná na brněnském ledě v 18:00.

On-line přenos zde.

V sobotu 20.2. budějovičtí junioři změří své síly s týmem HC Dukla Jihlava, který v posledním kole prohrál v Pardubicích. Utkání začíná na jihlavském ledě ve 12.00.

On-line přenos zde.


Starší dorost

Starší dorostenci se vydají na poslední trip v letošní sezóně. V pátek 19.2. zavítají do Opavy. HC Opava klopýtá od porážky k porážce, je beznadějně poslední a toužebně vyhlíží konec sezóny. Utkání začíná na opavském ledě v 17:15.

On-line přenos zde.

O den později, v sobotu 20.2. pokračují dorostenci ve své „Morava Tour“ a změří své síly s celkem HC Poruba. Porubští mají rovněž veliké problémy se záchrannými pracemi, naposledy si odvezli pětigólový příděl z Litvínova. Utkání začíná v 13:30.

On-line přenos zde.

V pondělí 22.2. se dorostenci představí na domácím ledě v souboji s týmem Havlíčkova Brodu, který se pokouší vtěsnat mezi postupující týmy do play-off. V minulém kole dokázali havlíčkobrodští zvítězit na kladenském ledě. Utkání začíná v Budvar aréně v 15:00.

On-line přenos zde.


Mladší dorost A

Mladší dorostenci zajíždějí ve čtvrtek 18.2. do Žďáru nad Sázavou. Tamní tým dokázal v minulém kole porazit brněnskou Kometu. Utkání začíná v 16:30.

On-line přenos zde.

V neděli 21.2. změří své síly s celkem Mladé Boleslavi, který v minulém kole podlehl poslednímu Havlíčkově Brodu. Budějovickým se ale letos v souboji s Mladoboleslavskými příliš nedaří a tímto zápasem dostávají poslední příležitost vzájemnou bilanci s tímto soupeřem vylepšit. Utkání začíná v Mladé Boleslavi v 11:30.

On-line přenos zde.


Mladší dorost B

Rezerva mladšího dorostu nesehraje plánovaný zápas s lídrem ligové tabulky HC Kohouti Tábor. Zápas byl odložen na březnový termín.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....